Zdravím všechny, už sedím tři dny a pročítám různá fóra, ale nenacházím uspokojující odpovědi. Mám problém, koupil jsem výbojky PHILIPS XenStart, kde tvrdili, že je to origo do OII a když jsem je tam dal, tak to nesvítí jako xenon, ale jako obyč světlo. Chci mít barvu jako před tím, tzn. lehce nafialovělou barvu, jako maji nové koncernové vozy, nevíte proč mi svítí xena tak do žluta, co se s tím dá dělat..?
Ale to není čína, je to ze škodovky z prodejny a tvrdí mi že tyhle jsou originál co se tam dávají od prvovýroby, ale prostě vidím rozdíl na odstínu světla to je můj problém...?? není to čína..!!!!!
má 4300K jsou to stejne, jako jsem měl před tím, akorát při srovnání s kamarádovou oct II svítí m žlutě, někdo uvádí, že po zhruba 100 hodinách se barva upraví, ale nevím no..
Já koupil taky jedno philips žlutý jak halogen! Hned sem je vrátil
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
Tak snad se dobarví samy, měl jsem na výběr i Osram, ale ty mají prý 4150K, tak jsem vzal radši Philips 4300K, kdyby byly nějaké 6000K tak bych je vzal, ale čínu nechci v žadném případě..
presne. kazdej chce co nejvic modry, ale neuvedomi si ze treba kdyz je namraza nebo dest ze nic nesviti z dovodu lomu svetla takze do 6000k se to da pak je to na nic:-)
nové výbojky se zhruba 6-10 hodin zasvicují a nabíraj na modrém odstínu ale vždy čekejte u výbojek 4300K žluto modrobílé světlo,
pokuď chcete fialovo modrou, tak pak musíte sáhnout po Čínách ale nejen že budete vypadat jako tuning blázni a za deště, sněžení, mlhy nic NEUVIDÍTE ale hrozí, že vám ty čínany vypálí BALASTY(trafa) a to pak bude oprava za jiný penízky.
pak za další je důvod žlutější barvy jak od novejch, že časem se vypálí odrazová část čočky a světelnost jde dolů. Pokuď se světlomety vyčistí a čočky se znovu nechaj pokovit, tak světlo bude zas jak odnova.
p.s časem budu spouštět renovaci světel, kdy vy mě pošlete svoje staré světla a ja vám obratem zašlu renovované
prodej ORIGINALNÍCH výbojek značek PHILIPS/OSRAM a veškerého příslušenství do automobilového osvětlení. www.xenon-vybojky.cz
prodej ORIGINÁLNÍCH autodílu značky Audi, Škoda, VW atd. Nízké ceny 100% kvalita www.autodily-audi.cz