Prosím o radu podvozek OCT. I RS VS. GIV TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prosím o radu podvozek OCT. I RS VS. GIV TDI
Chci se zeptat a poprosit o radu. Chci dát na mojeho golfa IV TDI ahf podvozek z Octavie RS I. Chci se zeptat zdali má někdo zkušenost s touhle záměnou a o kolik to bude podvozek nižsí. a samozřejme jestli ta výměna vůbec jde.... Děkuji. 
O tolik 100% nee..řešil jsem to samý,jen s rozdílem,že jsem to chtěl na octávii a jelikož jsou motory skoro stejně těžký,tak to bude skoro stejně vysoký...zadek nevím,,golf ho bude mít trochu lehčí..misope píše:cca 3 - 4cm
Takže golf půjde max 2.5cm dolů oproti sérii.. Jinak u mě jezdí octa combi RS a to vypadá jak když má paket pro špatný cesty,,nechutně vysoký..
Octavia II RS
Myslim si ze to bude ok. Ja mam Eibach na "auto v popisu". Nizky to je o 4cm a kovovy kryt neni uplne zapotrebi. Nerikam ze by se nehodil, ale na pole nejezdim takze ok i na horach ve snehu.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
prdlačky Topsport to má stejný jezdím zimu na 15" a pohoda,kryt drží jak přibitýTDI tech píše:Daval som z Combi RS na svoju Octaviu combi TDI a rozdiel je -35mm predok aj zadok. Origo zelezny kryt pod motor je nevyhnutnost!
SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm