Ložiska v turbu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ložiska v turbu
Zdravím odborníky. Jsou v turbu nějaký speciální ložiska nebo zkoušel je někdo měnit? Nebo rozebíral tu někdo turbo do posledního šroubku? Mam turbo, který jsem si v pohodě vyčistil, ale když už je rozebraný, tak jestli nevyměnit rovnou i ložiska? Nevím, co je normální vůle. Je v tom nějakej chyták je vyměnit? Dík za info.
Passat 1,9TDi 81KW AFN B5 Kombi
su tam klzne loziska,oska je vystredena olejom,hriadelka ma malicku volu,lebo ked nastartujes,tak cerpadlo vtlaci olej aj do turba a olej osku vystredi a vlastne aj ciastocne chladi turbo. Pri benzinakoch je este chladenie aj vodou.Tie loziska ci sa daju vymenit to neviem
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
Zdarec,no nevim pánové jak je to s tím vyvažováním.Před rokem jsem si měnil nějaké věci v uzlu na svým autě a nic jsem nevyvažoval.Nic na tom neni to tam poléčit..Pokud jsou vrtulky v pohodě tak je to v cajku.Jen se dodrží vzájemná poloha vůči sobě a je to.Už jsem tak řešil 4.turba a zatim všechny jezdí.Žádné hučení nebo pískání se neodehrává po zásahu..Při těch cenách opravných sad se to nevyplatí vozit někam na vyvažovačku.Teť je ještě otázka kde vám to vyváží opravdu poctivě v ČR,za kolik a s jakým efektem..
Kdo se bojí nesmí do lesa.. 

no tak tomu se říká odvaha udělat takový "repas"
1. nerozumíš tomu a neznáš ani základní pravidla
2. mystifikuješ lidi nabádáš je k destrukci turba ne-li motoru....
1. nerozumíš tomu a neznáš ani základní pravidla
2. mystifikuješ lidi nabádáš je k destrukci turba ne-li motoru....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!