Dobrý den.
Mám na dílně ford focus 1.8 tdci 85kw
Vozidlo nestartuje a bliká žhavení.
Diagnostika napsala:
P0300 náhodné vynechání zapálení valce
P114D
P0700 systém řízení převodovky (MIL aktivována)
P11F8
Děkuji za radu, Honza
Focus TDCI- nestartuje, bliká žhavení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Omlouvám se že reaguji až ted. Převodovka je plně mechanická.
Vyndal jsem vstřiky a odvezl do bosche. Bylo mi řečeno že jsou vstřiky špatné. Nechal jsem je opravit (18tis.kč). Po namontování focus po dlouhé době chytil. Bohužel hodně kouří a nejde jako na všechny válce. Na volnoběh zhasne.
Prosím o radu jsem už vyřízenej.
Vyndal jsem vstřiky a odvezl do bosche. Bylo mi řečeno že jsou vstřiky špatné. Nechal jsem je opravit (18tis.kč). Po namontování focus po dlouhé době chytil. Bohužel hodně kouří a nejde jako na všechny válce. Na volnoběh zhasne.
Prosím o radu jsem už vyřízenej.
-
cato-cz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Když jsi měl v háji vstřiky a dával jsi je na repas tak jsi měl dát zrepasovat i čerpadlo. Vstříky přidřené jsou jen následek toho že se ti přídírá čerpadlo a špony jsou do vstřiků a ty odejdou. Pokud jsi to neudělal tak můžeš počítat že budeš zanedlouho dělat vstřiky znovu. tahle závada u TDci je běžná a když bys viděl rozebrané čerpadlo tak bys hned pochopil proč je předpis udělat i čerpadlo a vyčistit i vedení( správně by jsi měl dát nové) ke vstřikům od čerpadla. Pak vstřiky samozřejmě musíš přes diagnostiku nakodovat ale pokud ti je dělali v Boschi tak ti asi nedali nové kody ke vstřikovačům. Na fordech jsou totiž většinou vstřikovače delphi.