Řešil jsem to stejný a tady mi nikdo moc neporadil jen že je to normální.
Vyměnil jsem úplně vše, uložení ramen, stabilizátoru, motoru, převodovky, čepy a táhla řízení, spodní čepy ramen, silentbloky jsem dal do ramen Meyle HD, stabilizátor Strongflex, nakonec jsem zjistil že mám menší vůli ve vnějším kloubu poloosy a tak jsem jej vyměnil taky a na chvíli se to zlepšilo, ale po pár zahrabání se to vrátilo abych nakonec zjistil že mám vůli už i na vnějším kloubu druhé poloosy, takže až se oteplí vyměním i ten a uvidím.
Ovšem poslední dobou se dozvídám že mlácení celýho předku při hrabání je u G4 normální, vrzání zadní nápravy při brždění ruční brzdou na prakovišti je taky normální, tak začínám mít pocit že to auto bude nějaký konstrukční paskvil, protože felda mi toto nikdy nedělala, favorit mi to nedělal, octávia Tour 1.6 MPi 75kw mi to taky nedělá, dokonce ani švagrova Lančia Lybra nic z toho nedělá. Co si potom člověk o tom autě má myslet, ještě že motor ASZ jede slušně a moc nežere.
A to jsem teď o víkendu vyměnil skoro všechny spodní plasty palubovky, protože za jízdy nechutně vrzaly.

Ani se nebudu oprakovat že jsem tohle v žádným autě nezažil a to to auto jako nový stálo skoro třičtvrtě míče.