Vynechávání na volnoběh motor common rail

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Mirin4motion
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Vynechávání na volnoběh motor common rail

Příspěvek od Mirin4motion »

Zdravím
Mám problém u Octavie II 1,6 CR zdá se mi že jede normálně,ale při volnoběhu klesnou otáčky a jako by motor jel na 3válce,pokud trochu přidám plyn tak jede normálně.....nesetkali jste se s tím někdo??
Díky.
skopka
Přispěvovatel

Příspěvek od skopka »

no zrejme triska ked ti to ide na tri valce ale tazko takto povedat , kolko mas km najazdene na tom a v akom stave mas rozvody
Mirin4motion
Sběrač informací

No taky jsem myslel ale ve škodovce mi říkali že by to nejelo a hodilo chybu tak nevím,mám tam 146tis.rozvody tam ještě nebyly dělané..
skopka
Přispěvovatel

Příspěvek od skopka »

voda sa ti nestraca tieto motory trpeli na to ci nahodou ti nevakle a tie rozvody sa na volnobehu hadaju , ale mohol by to byt aj EGR ventil alebo ked sa regeneruje fap filter tak na volnobehu to ma cez 900 ot. ked to skonci otacky klesnu
Mirin4motion
Sběrač informací

mrknu na ty rozvody ale dělá to spíš za tepla,ten fap si nemyslím to by nejelo jako na 3 válce.Voda se neztrácí...
skopka
Přispěvovatel

Příspěvek od skopka »

nechcem ta strasit ale kedže na volnobehu tak by to mohlo byt aj zacinajuci podpaleny ventil lebo pri malych otačkach ten tlak stihne uniknut no v otačkach to ešte drží , a to že za tepla by tomu zodpovedalo čiže ked sa ventil roztiahne ale to je len teoria trebalo by to počut a skusit na pc vyvaženie volnobehu pozret
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“