xenonova sada na octavii2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
xenonova sada na octavii2
Zdravim,namáte někdo vyzkoušenou přestavbovou sadu xenonu H7 co by makala na Octavii 2 a neodkouřila BCM nebo jednotku stěračů? Zákazník je tam chce namontovat a nedokážu mu to rozmluvit.
Diky

- marena tdi
- Aktivista
- jirka cordoba GT TDi
- Přispěvovatel
O.K. takže mysliš že když je v BCMku nakoduju jako originál tak by to mělo vydržet a nic se nepo...? Koukal jsem na nějaké prémium a mají startovací proud 3,2A to neni moc,ty by snad mohli byt v poho. Jinak jsem se setkal na dvojkovém Supu s BCM K.O. a na Octě zase moturek stěračů K.O. obe auta kvůli dodělávanejm xenonum.jirka cordoba GT TDi píše:funguje to bezproblému , namontoval jsem přední světla z O2 scout s čočkou na H7 do nich přestavbovou sadu hid h7 xenon , nakodoval jednoutku a vše makalo naklápění na kolečko , teplota světla 4300 ne 6000 . stk ok ...ale správně to tak není ...
Koupil jsem sadu H7 digitál s tím že mi to G4 snad bude makat OK. Po druhém rozsvícení světel se mi rozběhly stěrače a navždy zhasli led obrysovky. Xenony jsem vymontoval víc to pokoušet nebudu. Jen sehnat napájeci moduly ledek byl porod a né zrovna levný, Hella se tváří jako by nic takového neexistovalo a o prodeji náhradních nechtěli ani slyšet.
Asi tedy bude nejvíc záležet na sadě jakou si dotáhne.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Jo jo,já jsem před měsicem měnil BCM na jednom Supu 2 Proto jsem se ptal jestli má někdo něco vyzkoušený. Vim že je to problém.favo píše:Koupil jsem sadu H7 digitál s tím že mi to G4 snad bude makat OK. Po druhém rozsvícení světel se mi rozběhly stěrače a navždy zhasli led obrysovky. Xenony jsem vymontoval víc to pokoušet nebudu. Jen sehnat napájeci moduly ledek byl porod a né zrovna levný, Hella se tváří jako by nic takového neexistovalo a o prodeji náhradních nechtěli ani slyšet.
Jestli je to takový člověk že si to nenechá rozmluvit po dobrém nech si jím podepsat papír že nebudeš zodpovídat za případné vzniklé vady použitím tohoto neschváleného příslušenství pro daný typ vozidla a je to.Někteří lidé jsou prostě nepoučitelní a pak se diví že se stane to o čem jsi předem mluvil...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!