xenonova sada na octavii2

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Car diag
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

xenonova sada na octavii2

Příspěvek od Car diag »

Zdravim,namáte někdo vyzkoušenou přestavbovou sadu xenonu H7 co by makala na Octavii 2 a neodkouřila BCM nebo jednotku stěračů? Zákazník je tam chce namontovat a nedokážu mu to rozmluvit. (wallbash) Diky
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

tak mu naznac az nekoho bude oslnovat v noci za deste tak at se nedivi ze mu na prvni krizovatce prijde nekdo rozbit hubu :)
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

jednoduche riesenie, nech si donesie co tam chce a ty to len namontuj.....ostatne nech ta nezaujima.....
jirka cordoba GT TDi
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka cordoba GT TDi »

funguje to bezproblému , namontoval jsem přední světla z O2 scout s čočkou na H7 do nich přestavbovou sadu hid h7 xenon , nakodoval jednoutku a vše makalo naklápění na kolečko , teplota světla 4300 ne 6000 . stk ok ...ale správně to tak není ...
Car diag
Přispěvovatel

Příspěvek od Car diag »

jirka cordoba GT TDi píše:funguje to bezproblému , namontoval jsem přední světla z O2 scout s čočkou na H7 do nich přestavbovou sadu hid h7 xenon , nakodoval jednoutku a vše makalo naklápění na kolečko , teplota světla 4300 ne 6000 . stk ok ...ale správně to tak není ...
O.K. takže mysliš že když je v BCMku nakoduju jako originál tak by to mělo vydržet a nic se nepo...? Koukal jsem na nějaké prémium a mají startovací proud 3,2A to neni moc,ty by snad mohli byt v poho. Jinak jsem se setkal na dvojkovém Supu s BCM K.O. a na Octě zase moturek stěračů K.O. obe auta kvůli dodělávanejm xenonum.
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Koupil jsem sadu H7 digitál s tím že mi to G4 snad bude makat OK. Po druhém rozsvícení světel se mi rozběhly stěrače a navždy zhasli led obrysovky. Xenony jsem vymontoval víc to pokoušet nebudu. Jen sehnat napájeci moduly ledek byl porod a né zrovna levný, Hella se tváří jako by nic takového neexistovalo a o prodeji náhradních nechtěli ani slyšet.
Asi tedy bude nejvíc záležet na sadě jakou si dotáhne.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Přispěvovatel

Příspěvek od Car diag »

favo píše:Koupil jsem sadu H7 digitál s tím že mi to G4 snad bude makat OK. Po druhém rozsvícení světel se mi rozběhly stěrače a navždy zhasli led obrysovky. Xenony jsem vymontoval víc to pokoušet nebudu. Jen sehnat napájeci moduly ledek byl porod a né zrovna levný, Hella se tváří jako by nic takového neexistovalo a o prodeji náhradních nechtěli ani slyšet.
Asi tedy bude nejvíc záležet na sadě jakou si dotáhne.
Jo jo,já jsem před měsicem měnil BCM na jednom Supu 2 Proto jsem se ptal jestli má někdo něco vyzkoušený. Vim že je to problém.
favo
blázen

Příspěvek od favo »

V tomto případě bych doporučil aby si to fešák namontoval sám a máš klid, protože tě potom nebude otravovat že je nějaký problém. Pokud zvládne vyměnit žárovku zvládne i namontovat xenony.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Aktivista

Příspěvek od Vici »

tak dejte origo xenony a bude to
Car diag
Přispěvovatel

Příspěvek od Car diag »

Vici píše:tak dejte origo xenony a bude to
To chce borec zase šetřit (crazy)
Jirka.V
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka.V »

6000 nastrojený origo pár světel
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Car diag píše:
Vici píše:tak dejte origo xenony a bude to
To chce borec zase šetřit (crazy)
to máš jednoduchý, prostě to dělat nebudu a je to, pokud by na tom trval, tak ať ti podepíše papír že v případě jakýchkoliv problémů za nic neručíš a najednou to chtít nebude...
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Jestli je to takový člověk že si to nenechá rozmluvit po dobrém nech si jím podepsat papír že nebudeš zodpovídat za případné vzniklé vady použitím tohoto neschváleného příslušenství pro daný typ vozidla a je to.Někteří lidé jsou prostě nepoučitelní a pak se diví že se stane to o čem jsi předem mluvil...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

tak tak, jako když si někdo přiveze olej z obchoďáku v akci...
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Ladas píše:.......... a pak se diví že se stane to o čem jsi předem mluvil...
A kdyby se jen divili, většinou to chtějí i zaplatit nebo zadarmo opravit.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“