Po nastartování bíle kouří a třese se auto
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Po nastartování bíle kouří a třese se auto
Ahoj měl jsem problém praskle těsnění pod hlavou a vlivem špatné nafty taky došlo k detonaci a popraskání pístních kroužku a zničení vstřiku (hold měli kurby naftu něčím řízlou to snad ani nechťejte vidět co jsme vysáli z nádrže). no ale abych se vrátil k problému auto prostě po delším stáni když jsem auto natočil tak strašně hulilo (bílo modře a celý se klepalo) po cca 5minutach to ustálo až do doby než se motor posral uplné.
Teď na motoru komplet repase hlavy = vše nové + stažená hlava, veškere těsnění nové. pístní kroužky všechny nové, naplně nové, filtry nové, nové trysky s764, kompletne vyčištěna nádrž včetně plováku. seřizen předvstřik.
No a po opravě ten stejny problem auto chytne nabrnk ale prostě když den stojí tak hulí a klepe se. co ještě pořešit??
jinak je to ALH
Teď na motoru komplet repase hlavy = vše nové + stažená hlava, veškere těsnění nové. pístní kroužky všechny nové, naplně nové, filtry nové, nové trysky s764, kompletne vyčištěna nádrž včetně plováku. seřizen předvstřik.
No a po opravě ten stejny problem auto chytne nabrnk ale prostě když den stojí tak hulí a klepe se. co ještě pořešit??
jinak je to ALH
Octa TDI ALH S764,VA,EGR off,KAT off,GGU + jednohmota,spojka HDS,brzdy RS powered by TDIfun 155PS/373nm
u bráchovo znamí u fordu tdci podobný příběh natankovala popojela asi 3-4 km a šlus co jsme vytáhli z nádrže přípomínalo mlíko s lehkou příměsí nějakého černého dehtu každopádně vstřikovací čerpadlo na padrť .
DjRaptor - Octavie combi 2003 1.9 Tdi 81kw ASV 312/256mm brzdy, 6q převodovka drw - Sachs Performance
-
- Přispěvovatel
Já teď ladil čerpadlo mechanické, protože majitel točil šroubem nafty, aby to víc jelo i když mu říkám, máš ucpaný přívod od nádrže, protože tam leješ sračky od vypouštěčů kombajnů...Taky že jo,nádrž se vyčistila a po ránu se "moc nafty" projevovalo tak, že motor chytil, ale šel jako brambory a kouřil..Ale stačila chvilka a byl pokoj. Motor nestačil zastudena sežrat více nafty a kuckal. Nic se nesmí přehánět, ani montáž větších trysek není ku prospěchu... 

nepropadat panice...
nádrž jsme vyčistily kompletně a trysky 764 už tam mám 3roky akorat teď sem dal nový protože ty původni 764 byli KO, to s tím kouřením a klepánim začlo dělat před opravou motoru a děla pořád ale už podstatně míň.
Ten šroub na přidáni nafty je kde? že bych zkusil ubrat, ale jsem si jistej že jsem snim nikdy netočil neboť o něm nevím
Ten šroub na přidáni nafty je kde? že bych zkusil ubrat, ale jsem si jistej že jsem snim nikdy netočil neboť o něm nevím

Octa TDI ALH S764,VA,EGR off,KAT off,GGU + jednohmota,spojka HDS,brzdy RS powered by TDIfun 155PS/373nm