Motor Octavie 81kw 23000km najeto PRODÁNO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Motor Octavie 81kw 23000km najeto PRODÁNO
Motor je bez turba, Klimy, altiku... Překáží mi tu, takze rozumne nabídce se nebráním... 739507540
Naposledy upravil(a) Zinnwald dne 12 dub 2014, 18:51, celkem upraveno 1 x.
Motour
Foto nemám, je ve stodole, tak trochu zaprášeny bude. Nechám ho za cenu bežné prodávaných s mraky km na hrbu. Uz jsem ho prodával pred časem, ale táta me ukecal, ze ho chce... Ted chce auto prodat a mne tu ten motour překáží...[/quote]
-
- Přispěvovatel
Motor
Pánové, nevím jak se pozná voňavka, ale motor je tak trochu zaprášený. Mohl jsem tu napsat, že má motor najeto 150000 nebo 200000km a vyhnuli bychom se takovým to diskusím. Je to stejný příběh jak s tou převodovkou, která u toho byla, možná je někdy lepší napsat, že km nevím a bylo by to pryč... Tak už si pro to někdo přijeďte...
J.
J.
Re: Motor
Souhlas, jsou tu jen "chytráci" co pruděj 

Zinnwald píše:Pánové, nevím jak se pozná voňavka, ale motor je tak trochu zaprášený. Mohl jsem tu napsat, že má motor najeto 150000 nebo 200000km a vyhnuli bychom se takovým to diskusím. Je to stejný příběh jak s tou převodovkou, která u toho byla, možná je někdy lepší napsat, že km nevím a bylo by to pryč... Tak už si pro to někdo přijeďte...
J.