ked sa prida plyn len tak trosku tak ide.. akonahle sa prina na plno tak od cca 2700 otacok zacne cukat... pripojdenie je spravne.. povodny co bol tak odfukava normalne.... citit na dotyk ze prepusta... ale novy neodfukuje nic.. ventily su uplnie tie iste... nic pri vymienan nebolo poskodene.. lebo je to skontrolovane
Pokud to dobře chápu tak když jde motor do plné zátěže tak to cuká?Pokud ano tak ten ventil s tím nemá nic společnýho hledal bych jinde.Tlak paliva svíčky cívky.Zapisuje se závada?
ano ano presne tak... po vymene stareho prepustajuceho blow za novy HKS style ten ventil vobec podtlak neotvori. A to cukanie je pri plnej zatazi.. napriklad pri predbiehani zacne cukat........ vymenene: nova vaha vzduchu bosch, palivove cerpadlo sviečky DENSO maju 15tis. km
BuBbLeSs píše:ano ano presne tak... po vymene stareho prepustajuceho blow za novy HKS style ten ventil vobec podtlak neotvori. A to cukanie je pri plnej zatazi.. napriklad pri predbiehani zacne cukat........ vymenene: nova vaha vzduchu bosch, palivove cerpadlo sviečky DENSO maju 15tis. km
Diagnostika, live data a někoho, kdo ví na co se dívat. Jinka to bude zase na 10 stran.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Agu je sice potvora ale da se prvni co bych udelal dal ty svicky pryc a nandal original co tam patri uz mnohokrat se mi to stalo ze vsemozne iridia a platiny a jine nesmysli proste ten motor nema rad ....a pak diag.a logovat a logovat
Ja jsem na AGU resil chod na 3 valce a pri odpojovani zapalovacich modulu mi nikdy v pameti zavad nic nevyskocilo. Skus vymenit tu zapalovaci civku na filtrboxu. Nejlepe s nekym prvne jen skusit zapujcit. Da se sehnat okolo 5 kila
Audi 80 1.8i-První vůz
Audi A3 1.8T AGU 142Kw-Bejvalka2
Škoda Octavia 1.8T 4x4-Zatím základ.
Život některých ožívá při rychlosti kde životy jiných končí.