Kluci je to drobet OT ale zeptam se. Mam dvoustupnovej kompresor orlik 2 DSK 75 , kterej je schopnej natlacit az 16bar ale dava jako jednopist pouze 25m3, Pro me pouziti by byl daleko lepsi jednostupnovej 2 JSK 75 , kterej da 8bar ale fouka 50m3 , chci se zeptat, jestli je mozny ten DSK predelat na JSK Diky
Tech 25m3 a 50m3 je udaj ze stitku....jinak fouka tech 25 , protoze prvni valec stlacenej vzduch prefoukne do druheho a ten nasledne do vzdusniku, ten jednostupnovej je podle miho lepsi v tom , ze dava kazdej valec do vzdusniku a pri tlaku 9 bar co mam nastaveno na tlakaci, bude daleko driv vypinat.
budeme z firmy odprodávat 2jsk 75 , kompletní i s velkým vzdušníkem s revizema , určitě bude za rozumku , potřebujeme vyklidit staré prostory , kdyby jsi chtěl víc vzduchu ještě tam je čkd kompresor 100 m3
G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
Uz jsem to vyresil.... dneska jsem sundal valce a jeden pist ma klasiku vrtani 75 a druhej co dela ten vetsi tlak jen 40 , a blok je diky tomu taky jinej , tak ze prestavba neni mozna.Dneska se mi povedlo ze jsem koupil agregat novou ulozenku 2 JSK 75 za peknej peniz.
smer a otacky jsou jasny... ale s tim vykonem nevim nevim.... origo tam ma bejt 7,5kw ale tenkrat jsem na ten DSK dal 4kw a ten to utah v poho, tak zitra prehodim jen agregat a uvidim....ale pocitam ze ten JSK asi neutahne a budu muset vratit ten 7,5 kw
Nebudu unavovat vzorcema,ale 4 kw na 8 barů ti utáhne s odřeným hřbetem tak na 1450 otáčkách.A už ho dáváš v sázku.V praxi motor 1500,podélně rovnou na hřídel kompresoru,ten 7,5 kW na bočáka,3000 ot motor a zpřevodovat tak na 1800 otáček.
Ale tomu 2JSK75 nejlíp vyhovuje kombinace 5kw/1500 otáček.A vydrží navěky.Ten 7,5 je taky dobrej,ale v praxi dá skoro stejně množství,jen třeba nafuní v klidu 10 barů,což asi využije jen někdo.Já ne.... takže jede na 1500/5kw.A nemusí mít ani rozběhovej přepínač.
Včera jsem to složil a funguje zda se i s tím
4kw 2900ot a 11cm remenici a vypíná 9 bar. Tak uvidim dneska v provozu jestli se ten motor nebude moc hrát. Kdystak ten origo 7,5kw 2900ot mám v záloze,a prehozeni je na půl hodky.
7,5 kw motor patří na ten původní vysokotlakej kompresor, na klasickej dvoupísták je určen ten motor co tam máš, jede na něj 10 let vypínání si nastavíš jaký potřebuješ na tlakovým spínači 8 bohatě stačí a pak je rozhodující objem vzdušníku