Přísává mě to kolem hřídele a chci se zeptat jestly se to dá opravit nebo sehnat na vrakáčí a jestly to z vrakáče nebude stejný a ještě co tam mají vubec za funkci ty klapky
Dej nový, z vraku nebudeš vědět km co to má za sebou a jsou to klapky vířivého sání koupil jsi si opici tak musíš schánět banány...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
to už vým taky že jsem koupil tu nej srač.. a ještě dotaz neskoušel někdo ty klapky odstranit a zaslepit díru po hřídely co to bude dělat. jo nový stojí 14t
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Alu a plast je podle roku výroby, na BKP bylo nejdřív alu bez klapek, pak alu s klapkama, pak plast s klapkama. BKD má alu a nebo plast bez klapek.
Podle mě to ale bez těch klapek nebude chodit, jsou tam úplně jinak podtlaky nemá to magnetickej blok ale zvlášt ventily jako 125kw, konec konců z 125kw BMR můžeš taky použít.
Nicméně pokud se ti to plastové vyšoupalo tak můžeš koupit starší hliníkové které by se snad vyšoupávat nemělo. Ale abych řekl pravdu tak vyšoupané jsem ještě neviděl ani to plastové.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
nema nekdo zkusenost ty klapky vyndat zaslepit a nechat motor volne? Na mercedes bezna vec sani stoji 10tis a tak se to resi touhle opravou. Chybu to pak nehlasi a motor bezi normlane.