chiptuning
Moderátoři: šulda, Moderátoři
chiptuning
Zdravím ve spolek, měl bych jen takový dotaz jestli má někdo zkušenost s tou to firmou ? http://www.chiptuning-fapoff.cz/
mám chip cca dva měsíce, prozatím gut, sice přikluzuje mi spojka (mezi 2 až 3tis otáček při sešlápnutí na plný plyn na 3,4,5 ) ale to beru zhruba jako údržbu ve cca 200 000km výměnu na komplet spojky.
mám chip cca dva měsíce, prozatím gut, sice přikluzuje mi spojka (mezi 2 až 3tis otáček při sešlápnutí na plný plyn na 3,4,5 ) ale to beru zhruba jako údržbu ve cca 200 000km výměnu na komplet spojky.
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Taky tě zdravím ,
tak spojka jestli jsi nechával serii bejvá po chipu celkem často problém záleží na průběhu úpravy a celkovém krouťáku a v neposlední řadě na autě které je upravováno, to jsem nějak taky nenašel. Jinač firma jako taková neznám ale když jsem se juknul na kontakty tak centrála je Ostrava a pak mají rozeseté techniky po Čr což z mého pohledu nasvědčuje spíš na nějakou benzínkovou aferu (pokud se pletu tak se omlouvám). Musíš sám vědět jak chip probíhal a nejdřív udělat chip a pak se teprve ptát taky dobrý

tak spojka jestli jsi nechával serii bejvá po chipu celkem často problém záleží na průběhu úpravy a celkovém krouťáku a v neposlední řadě na autě které je upravováno, to jsem nějak taky nenašel. Jinač firma jako taková neznám ale když jsem se juknul na kontakty tak centrála je Ostrava a pak mají rozeseté techniky po Čr což z mého pohledu nasvědčuje spíš na nějakou benzínkovou aferu (pokud se pletu tak se omlouvám). Musíš sám vědět jak chip probíhal a nejdřív udělat chip a pak se teprve ptát taky dobrý

DjRaptor - Octavie combi 2003 1.9 Tdi 81kw ASV 312/256mm brzdy, 6q převodovka drw - Sachs Performance
Qxkiller tvoje ospravedlnenie sa príma Firma je zapísaná v obchodom registri
Datum vzniku: 23.9.2002
Předmět činnosti: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí, Zprostředkování
Takže myslím že keď to beží tak dlho tak to aj vedia a niesu to žiadny benzínový udajne profíci
Ale tiež som sa smial na tom
najskôr urobiť chip tuning a potom sa pýtať na referencie

Datum vzniku: 23.9.2002
Předmět činnosti: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí, Zprostředkování
Takže myslím že keď to beží tak dlho tak to aj vedia a niesu to žiadny benzínový udajne profíci

Ale tiež som sa smial na tom

-
- Přispěvovatel
proto jsem raději napsal omluvu předem 
nicméně jsem na netu reference nenašel a řídil jsem se dojmem z firmy kde neuvádí ani vybavení natož brzdu , jinak že mají živnost jako elektroniku napsanou neznamená že celou dobu děláš toto řemeslo je to poněkud rozsáhlej obor, sám jsem elektronik ale chipovat si auto fakt netroufnu
ale jak jsem psal radči nesoudim nerad bych někomu zkazil jméno

nicméně jsem na netu reference nenašel a řídil jsem se dojmem z firmy kde neuvádí ani vybavení natož brzdu , jinak že mají živnost jako elektroniku napsanou neznamená že celou dobu děláš toto řemeslo je to poněkud rozsáhlej obor, sám jsem elektronik ale chipovat si auto fakt netroufnu

ale jak jsem psal radči nesoudim nerad bych někomu zkazil jméno
DjRaptor - Octavie combi 2003 1.9 Tdi 81kw ASV 312/256mm brzdy, 6q převodovka drw - Sachs Performance

Jen je svinstvo když si už zvykáte a ten výkon vám už tolik nepřijde jako na začátku ale to by bylo asi do nekonečna

Tak tohle jsem jako ani nečetl !!!marthass píše:Poraďte někdo dobrý hodně levný (rozumný) chitptuning na 77kw 1.9tdi
dávat za tuhle vránu 8 tisíc je už dneska trochu přehnaný
Jestli chceš tvrdiit,že dáš 15Otis za auto,ale 8tis za kvalitní úpravu je hodně,tak se na to radši vyser

Ano někdo ti to udělá za 3tis bez brzdy a záruky,,ale za 2 měsíce tady na fóru budeš rozjíždět téma na spotřebu oleje a houkání turba a na konec budeš shánět jetý turbo za co nejmíň peněz

Octavia II RS
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
V Kladně má nyní akci Diesel-technik, u tohoto chlápka jsem upravoval 1L i 5P a naprostá spokojenost. A jde to i za 2999,-kčmarthass píše:Poraďte někdo dobrý hodně levný (rozumný) chitptuning na 77kw 1.9tdi
dávat za tuhle vránu 8 tisíc je už dneska trochu přehnaný

http://www.diesel-technik.cz/

TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
to je hezky za 3000,- met chip na aute.....ale nic jiného tam k tomu nepisou....brzda, nejaka diagnostika předem, atd atd.........tam ja bych rozhodne nejel

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
Na co graf?? Tak snad když ti někdo bude tvrdit,že máš v autě nějakej výkon,kterej ti garantuje,tak by měl být schopný to dokázat..a jak jinak než na brzdě,na které se můžou ukázat případné nedostatky...Toledo sxe píše:Vždyť Tě k tomu nikdo nenutína co Ti je graf? To ho máš v rámečku nad postelí?
Pokud jsou na trhu 18 let,tak by brzdu měly mít a měla by být v nabídce...
Octavia II RS
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
Mě stačí garance vrácení peněz a reset na původní hodnoty pokud by se deklarovaná úprava lišila. S předchozím toledem jsem byl po úpravě na brzdě a měl ještě o málo vyšší hodnoty, než co byly deklarovány úpravou. Takže já této firmě důvěřuji a proto jí s klidem můžu doporučit.
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
Aha.....garance na to pokud by se deklarovana uprava lisila...
a tu upravu zjistíš jak??? prece tak ze pojedes na brzdu
jak jsi sam napsal ze jsi na ni byl.........takze sam vidíš ze brzda je dost dulezita .....aby clovek vedel jak mu to vlastne upravily......a aby mohl klidne spaát ze tam opravdu něco má .......a s tim jestli mi ten graf visí nad postelí jako obrazek.......tak proc ne.....myslim ze když ma někdo přes 200 koní na aute.......tak graf z té úpravy je dost hezkej obrázek nad postel

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.