Stalo se Vám tohle někdy?

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Stalo se Vám tohle někdy?

Příspěvek od jericho-3 »

Před hodinou jsem dodělal rozvody na Octě PD 81 kw a staré věci jsem dal do krabičky a povídám..Koukni na staré rozvody, ty se ani nemusely měnit....Před chvíli přišel majitel a povídá, ta kladka je úplně nová..Tak koukám a já mu tam vrátil nazpět tu starou...Tak si říkám, kdyby blbost kvetla...no za blbost se platí..Tak si to zvopáknu.. :(
nepropadat panice...
666dia
Sběrač informací

Příspěvek od 666dia »

stane se...
Marek77
Aktivista

Příspěvek od Marek77 »

I mistr tesař se utne.....
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ani ne tesař jako blbec.Protože to nové mělo červenou ucpávku ložiska a to staré černou./ Údajně je červená lepší./. Není na to omluva..
nepropadat panice...
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Včera sem dával novej chladič na OII BKD. Prej to musíš dát komplet předek dolů, no jde to bez předku. Dal sem tam chladič, pak ventilátory, poslední šroubek u té posrané klimatrubky jsem stahoval a ten vypičenej malej torx mi spadl mezi kolera a ten novej chladič :D :D :D

Všecko znova ven :)
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť :)
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Jerricho: "v nedelu sa nedelá" máš oddychovat a ne sa hrabat v aute ;)
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, čert nikdy nespí a vliv má i únava. Udělám rozvody a musím odfknout.... A v neděli se kolikrát musí dělat, když majitel jede v pondělí do roboty ..Já si dělám neděli kolikrát i v týdnu.. :)
nepropadat panice...
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Stava sa. Je to vekom a aj unavou. Ked clovek starne tak aj debilneje, vidim to na sebe samom (LOL)
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Rozvody ještě zlatý,,ale my jsme dělali spojku na AGRku..plech pod motorem!! dvouhmota ven,jednohmota tam..komplet se to složilo včetně plechu pod autem,hodilo se to na kola a říkám vem za to..a strtét "cvak" a nic!! a pak cvaklo mě,že už když jsem tu sadu měl v ruce,tak jsem říkal,že mi připadá jak z dvojkový octy..a taky že jo..takže všecko znova ven a druhý den jsme frčely pro jinou sadu..Namontila se jiná sada a ok,,ale pro jistotu chrastilo NOVÝ spojkový ložisko sachs (LOL)

Takže někdy je to opravdu na provaz :D
Octavia II RS
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Chce to psychickou odolnost hraničící s flegmatismem. Obdivoval jsem mého bývalého kolegu, který měl partáka a odstraňovali foukání do vody ..Byl to Fiat 1,9 TDI /není to chyba/, měnili těsnění,hlavy /tlakovali je , brousili/a pak se přišlo nato , že je prasklý blok/autogenem/, tak jsem jim přivezl svůj/původní můj dobrý jsem půjčil "kamarádům"a vrátili mi prasklý/, který když namontovali tlakoval taky...No na mašli, stát se to mě tak jsem na internetu se samopalem v ruce... :)
Pak sehnali dobrý a pak už jen počítali ne výdělek, ale ztráty..
nepropadat panice...
puci
Aktivista

Příspěvek od puci »

Stáva sa, ja som tak v sobotu menil predné ložisko na mojej octe, samozrejme že som nalisoval náboj do ložiska bez toho aby som založil segerku. (LOL)
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

To jsem jednou přehazoval zadřenej motor na Feldě. Přestrojil jsem ze starýho motoru na novej vše, co chybělo. Setrvák měli oba, tak nebyl třeba...
No, dal jsem to ze zdviže dolu, natočil zařadil a potvora nejela. Celkem rychle mi pak docvaklo, že na tom setrváku chyběla spojka
Ještě že je to půl hodiny práce (rofl)
jirkastrachota
Přispěvovatel

Příspěvek od jirkastrachota »

včera jsem dodělal motor CR, dal víko, nastrojil dekly, sklopil kabinu (nákladák), a.... nepřipojil jsem kabely ke vstřikům. Takže zase kabina, víko, a připojit.
octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Když zato může člověk sám tak to zkousne, ale jako mlaďas jsem v podniku opravoval auta a bývalý mechanik /kterému práce nevoněla , tak šel k volantu/mi dělal naschvály..Dodělal jsem něco na motoru, natočil , chcípnul a šel jsem ještě pro olej, že jej doleju, přijdu vezmu za klíček a motor točí a točí a nic...Říkám si kurva, co je? A koukám , celá dílna se uculovala a bývalý mechán měl ten pohled, jako ty idiote atd..Tak to prohlížím, zvednu víčko rozdělovače a palec nikde..Chtěl jsem mu dát ránu do rypáku, ale u starého psa to nemá cenu, vypadla bych, že nemám smysl pro humor. Nebo dělám předstih na Warťasu a dokonce hodinkami /to tehdy bylo jako používat Vag/ a tenhle ocas opřený o blatník se mi směje do ksichtu, co machruju hodinkami apod..Já už měl nervy a on v nestřeženém okamžiku mi přendal banánek na druhý válec a mě kontrolka ne a ne rozsvítit.. Začal jsem se potit, bylo mi najednou horko a zase začínala prdel..Naštěstí jsem si toho všimnul a v klidu to dodělal. Ale moc nechybělo a dal bych mu už montpákou o palici a on nebo jeho soukmenovci by mne udali..Dnes se tomu směju, ale tehdy jsem byl silně nasrán... :)
nepropadat panice...
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Řekni si, že máš vlastně štěstí, protože kdybys měl smůlu, tak jsi něco špatně dotáhl a potkalo by se to. Takhle máš pár hodin práce navíc, ale žádné přímé výdaje.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“