Stalo se Vám tohle někdy?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Stalo se Vám tohle někdy?
Před hodinou jsem dodělal rozvody na Octě PD 81 kw a staré věci jsem dal do krabičky a povídám..Koukni na staré rozvody, ty se ani nemusely měnit....Před chvíli přišel majitel a povídá, ta kladka je úplně nová..Tak koukám a já mu tam vrátil nazpět tu starou...Tak si říkám, kdyby blbost kvetla...no za blbost se platí..Tak si to zvopáknu.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
Včera sem dával novej chladič na OII BKD. Prej to musíš dát komplet předek dolů, no jde to bez předku. Dal sem tam chladič, pak ventilátory, poslední šroubek u té posrané klimatrubky jsem stahoval a ten vypičenej malej torx mi spadl mezi kolera a ten novej chladič
Všecko znova ven

Všecko znova ven

VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť

Rozvody ještě zlatý,,ale my jsme dělali spojku na AGRku..plech pod motorem!! dvouhmota ven,jednohmota tam..komplet se to složilo včetně plechu pod autem,hodilo se to na kola a říkám vem za to..a strtét "cvak" a nic!! a pak cvaklo mě,že už když jsem tu sadu měl v ruce,tak jsem říkal,že mi připadá jak z dvojkový octy..a taky že jo..takže všecko znova ven a druhý den jsme frčely pro jinou sadu..Namontila se jiná sada a ok,,ale pro jistotu chrastilo NOVÝ spojkový ložisko sachs
Takže někdy je to opravdu na provaz

Takže někdy je to opravdu na provaz

Octavia II RS
Chce to psychickou odolnost hraničící s flegmatismem. Obdivoval jsem mého bývalého kolegu, který měl partáka a odstraňovali foukání do vody ..Byl to Fiat 1,9 TDI /není to chyba/, měnili těsnění,hlavy /tlakovali je , brousili/a pak se přišlo nato , že je prasklý blok/autogenem/, tak jsem jim přivezl svůj/původní můj dobrý jsem půjčil "kamarádům"a vrátili mi prasklý/, který když namontovali tlakoval taky...No na mašli, stát se to mě tak jsem na internetu se samopalem v ruce...
Pak sehnali dobrý a pak už jen počítali ne výdělek, ale ztráty..

Pak sehnali dobrý a pak už jen počítali ne výdělek, ale ztráty..
nepropadat panice...
Stáva sa, ja som tak v sobotu menil predné ložisko na mojej octe, samozrejme že som nalisoval náboj do ložiska bez toho aby som založil segerku. 

bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
To jsem jednou přehazoval zadřenej motor na Feldě. Přestrojil jsem ze starýho motoru na novej vše, co chybělo. Setrvák měli oba, tak nebyl třeba...
No, dal jsem to ze zdviže dolu, natočil zařadil a potvora nejela. Celkem rychle mi pak docvaklo, že na tom setrváku chyběla spojka
Ještě že je to půl hodiny práce
No, dal jsem to ze zdviže dolu, natočil zařadil a potvora nejela. Celkem rychle mi pak docvaklo, že na tom setrváku chyběla spojka
Ještě že je to půl hodiny práce

- jirkastrachota
- Přispěvovatel
včera jsem dodělal motor CR, dal víko, nastrojil dekly, sklopil kabinu (nákladák), a.... nepřipojil jsem kabely ke vstřikům. Takže zase kabina, víko, a připojit.
octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
Když zato může člověk sám tak to zkousne, ale jako mlaďas jsem v podniku opravoval auta a bývalý mechanik /kterému práce nevoněla , tak šel k volantu/mi dělal naschvály..Dodělal jsem něco na motoru, natočil , chcípnul a šel jsem ještě pro olej, že jej doleju, přijdu vezmu za klíček a motor točí a točí a nic...Říkám si kurva, co je? A koukám , celá dílna se uculovala a bývalý mechán měl ten pohled, jako ty idiote atd..Tak to prohlížím, zvednu víčko rozdělovače a palec nikde..Chtěl jsem mu dát ránu do rypáku, ale u starého psa to nemá cenu, vypadla bych, že nemám smysl pro humor. Nebo dělám předstih na Warťasu a dokonce hodinkami /to tehdy bylo jako používat Vag/ a tenhle ocas opřený o blatník se mi směje do ksichtu, co machruju hodinkami apod..Já už měl nervy a on v nestřeženém okamžiku mi přendal banánek na druhý válec a mě kontrolka ne a ne rozsvítit.. Začal jsem se potit, bylo mi najednou horko a zase začínala prdel..Naštěstí jsem si toho všimnul a v klidu to dodělal. Ale moc nechybělo a dal bych mu už montpákou o palici a on nebo jeho soukmenovci by mne udali..Dnes se tomu směju, ale tehdy jsem byl silně nasrán... 

nepropadat panice...