Zdravím vás, Mám seat leon TDI kod motoru ALH 66kw 90ps. nelze se mi s kteroukoli diagnostikou spojit s ŘJ prostě do ničeho ani do centrální jednotky. chyba bude někde v autě, nepotkal se s tím už někdo ? čím by to mohlo být (napájení do zásuvky jde, svítí kabel)
radio tam neni origo. ale právěže ještě před měsícem to diagnostikovat šlo, občas se musela nachvilku odpojit baterka.. ted ani po odpojeni a pripojeni nefunguje.... kliček mam pochopitelně zapnutej, ani při nastartovanym motoru to nejde.. který pin na řídící jednotce je ten pro diagnostiku ? napojil bych to přímo pod stěračema pokud je závada ve vedení..
pozor na zabezpečení...někdo si dává zásuvku stranou a na míště zásuvky je falešná zásuvka s ustřiženým kabelem a nebo tajný vypínač,který přeruší can...(kontrolka i tak svítí ale nespojíš se s ničím)...dělá se to kvůli imokilleru
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
na pojistky jsem nekoukal, to by tam ale nešla šťáva ne? to je pravá zásuvka, ještě před měsícem jsem to měl funkční, zítra zkusim odpojit rádio a skouknout pojistku..
tak to bylo K-line šedobílým kablikem. vzpominam si nedavno jsem si nechaval strikat par plastiku do interieru a tak jsem potom u radia zapojil zbytecnej kablik tak pozor pro ostatni sedobily kablik nezapojovat pokud to neni origo radio
Klasika, týpek si dal na FORD RANGER sám rádio neorigo, pak se rozsvítila kontrolka, jel s tím do servisu, tam mu řekli KO snímač na převodovce za 7 litrů ale zajimavy je že kontrolka zhasla po jejich zásahu,ale furt to rádio to rušilo,ale snímačem to nebylo
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť