Klepání volantu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Klepání volantu
při rychlostech nad 110Km/h mi klepe volant....sbíhavost je v pořádku.... 

Seat Toledo 1,9 TDi 66kW
Škoda Octavia 1,9 TDi 96kw
Škoda Octavia 1,9 TDi 96kw
Re: Klepání volantu
pravdepodobne vyvazenie. zacalo ti to robit z nicoho nic, alebo po nejakom stretnuti s obrubnikom? ale mozu to robit aj pneumatiky, ak su na pokraji zivotnosti.Mr.Tom píše:při rychlostech nad 110Km/h mi klepe volant....sbíhavost je v pořádku....
Mně to zase dělá kolem 130, třeba ve 150 nic. Gumy mám nový, Michelin, vyvážený, nechal sem je převážit znova nic. Já myslím, že to u mě bude poloosama, protože mi to při akceleraci třeba na jedničku hodně třepe celým autem, nejvíc to dělá od doby, co sme dali nový tlumiče. Je to cítit mnohem víc.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
A mírně naražený disk mít nemůžeš? Dělalo ti to i na timních kolech? Řešil jsem ten samý problém, při akceleraci se třepal volant na Octavii a potom při určité rychlosti také a byl mírne naražený elektron. Koupil se nový a bylo po problému...Luke píše:Mně to zase dělá kolem 130, třeba ve 150 nic. Gumy mám nový, Michelin, vyvážený, nechal sem je převážit znova nic. Já myslím, že to u mě bude poloosama, protože mi to při akceleraci třeba na jedničku hodně třepe celým autem, nejvíc to dělá od doby, co sme dali nový tlumiče. Je to cítit mnohem víc.
TDi