Kolísanie tlaku turba AR 159 1.9 JTD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kolísanie tlaku turba AR 159 1.9 JTD
Mám taký problém na mojej AR 159 že počas jazdy mi kolíše tlak turba a občas trhne autom. Váhu vzduchu som menil, káble som pozeral nie je zreteľné žeby dakde boli nejako poškodene, pochopiteľné keď váhu odpojím auto ide skvel len dymí a keď že ho chcem posunúť ďalej tak rad by som to dal na poriadok vie mi niekto poradiť na čo sa mám zamerať ? Vďaka
Som z Bratislavy a áno mal som to na diagnostike bosch KTS ale žiadna chyba nebola aj akčne členy som skúšal ale nič podozrivého tam nebolo a váhu som vydedukoval lebo mi hodilo núdzový režim a ako náhle som odpojil váhu tak logicky auto išlo v pohode a mal som jednu náhradnú tak som ju tam hodil ale auto roby stále to iste. Premýšľal som aj nad snímačom tlaku ale nie som si istý že či by to robilo takéto divy.
Potom ti to mozem aj upravit v rj www.alfatuning.sk
159 2.4 JTDM Na objednavku fuul EGR OFF DPF OFF KAT OFF SWIRL OFF turbo GTB2056V tlak 1.9bar davka 100mm3 cca 290 ps 550nm Sarkan cip ON 

Zdravim alfisti , mam nasledujuci problem ktory ma trapi už dlhši čas mam alfu 159 1.9 jtdm 88kw plus chip motor mi netaha dobre do 2000 ot od 2000 auto taha ale jako kedy volakedy lepšie a volakedy horšie menil som vahu vzduchu snimač na sani a nič sa nezmenilo ešte by som chcel dodat že ked odpoim vahu vzduchu auto ide rovnako nehodi do nudzoveho režimu ked dam naspet staru vahu vzduchu ide to furt rovnako EGR je zaslepeny auto pri rozbiehany pridymuje a pri vyžšich otačkach tiež dymi regulacia na turbe chody dalsom aj nove hadičky ,od 2000ot ked pridam plin tak ručička tlaku turba vylety na max 1.6 baru ak niekto vie prosim poradte.
Alfa 159 1.9 jtdm 88 kw plus chip,175 hp EGR OFF, DPF OFF KATIK na majzel, chip sharkan