spatne studene starty
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
spatne studene starty
Zdravim mam problem na vw touran 2.0 tdi bkd kdyz auto stoji treba prez noc rano prijdu nastaruju a hned chytne ale drzi cca 500 otacek a vecinou chcipne na podruhy je to vetsinou uz v poho a kdyz se jezdi a je to tak nejak ohraty tak startuje uplne v poho. Vodu ani olej nezere. Mam ho chvilku a zaclo to delat nedavno. Zkousel sem i jinou pumpu a lepsi naftu a bezezmeny dik za rady
-
- Nováček
Hele najeto 210t na dignostice sem to zatim nemel. Mam to auto 14 dni a dela to posledni tyden. Myslel sem ze spatna nafta ale tech sem zkusil od vicero pump a v poho ale prijde mi ze cim je teplejc je to horsi. Nemuze to bejt trebas teplotni cidlo? O vykendu zkusim jinou baterku pac nekdo rikal ze to muze delat horsi baterka a pak diagnostiku
-
- Nováček
-
- Nováček
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
Nezapomeň pak napsat, jak to dopadlo - mám to samé, někdy musím nastartovat na podruhé, protože na poprvé, to dělá stejnou neplechu, jako u Tebe. Taky BKD. Já mám sice podezření tak trochu na baterii, zkoušel jsem jí dobít a ráno měla 12,2 V, takže žádná hitparáda 

TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
-
- Nováček
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
Bylo to baterií, koupil jsem tuto: http://www.battery-import.cz/bosch-stri ... -74ah--12v
a od té doby paráda.
a od té doby paráda.
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
jo no, baterka a starter je základ, to je jasný, když člověk slyší jak točí fungl nový auta, jako mazec, to jen pískne, lup a jede
s baterkama taky alchymie, tuhle jsem řešil starty na Focusu TDCi, motalo to naprd, baterka na zátěžáku držela, nabíjel jsem ji přez noc, furt nahovno, tak jsem dal novej starter, furt skoro stejný, až s funglovkou baterkou změna o 100% k lepšímu...
takž zkouška zátěžákem nevím no, a to máme celkem kvalitní německej za 4500
s baterkama taky alchymie, tuhle jsem řešil starty na Focusu TDCi, motalo to naprd, baterka na zátěžáku držela, nabíjel jsem ji přez noc, furt nahovno, tak jsem dal novej starter, furt skoro stejný, až s funglovkou baterkou změna o 100% k lepšímu...
takž zkouška zátěžákem nevím no, a to máme celkem kvalitní německej za 4500