k.o turba Sharan 1.9 tdi auy 85 kw

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Ryšoun
Sběrač informací
Odpovědi: 0

k.o turba Sharan 1.9 tdi auy 85 kw

Příspěvek od Ryšoun »

Zdar vsichni tak mam dalsi problem nejdriv auto nechtelo tahat v nizkych otackach a nakonec to bylo tim tandemem .ale k tomu co me potkalo to je ze mi turbo zacalo papat olej a to cca 0,5 l na 400 km chci jit do repasovaneho protoze po dovolene jsem tak neja na suchu a tak potrebuju poradit kde koupit repas a jaky typ motor mam auy 85kw a mam udelany chip na +\- 100 kw .diky predem
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

by mě taky zajímalo zrovna mám podobný problém a ty repasy to je sázka do loterie, mi se turbo kouslo a ze sání hlí výfuk
já měl ted víc štěstí na vrakecu ;)
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

chce to repas od ověřený firmy, ne že někde objednaji střed z číny za 3.5, na to přehážou bobal a účtujou 10 za repas (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

u nás je věhlasná repasfirma, vyprávěl mi šéf z autorizáku nechal se ukecat na repas do roka KO, sousednaproti tam se měřil i olej teplého motoru kolik teče do turba, trbo prej nové do půl roku KO ale že mu uznali reklamaci,

uuživatel beli na svoje vito dvakrát repas oničem, nakonec koupil v akci v kell,
pak tak nějak nemám inspiraci do těch turb lézt :(
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“