bolero a vybíjení baterie

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bilix
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

bolero a vybíjení baterie

Příspěvek od bilix »

Zdravím mám takový dotaz,před časem jsem koupil autorádio Bolero a zjistil sem že mi vybílí autobaterií,musím tedy koupit getway a nechat jej nakodovat,Můj dotaz zní vybíjí autorádio autobaterií i když je auto v chodu,nebo jen jak je auto vypnuté a např.stojí v garáži?Díky
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

jen když stojí za chodu to vybíjení zvládne altrnátor kdyžtak gateway mám...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
bilix
Přispěvovatel

Příspěvek od bilix »

ok určitě se pak ozvu,jedná se o to že mne čeká cesta na dovču a chci si zapnou autorádio tak při ceste si jej můžu zapnout,jakmile budu na míste odpojím jej uplmně od napájení,to by šlo ne??
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Jasně že jo, vybíjí to jen při vypnutém motoru, jelikož rádio nepřejde do režimu se sníženou spotřebou po vypnutí... Když ho odpojíš, nic vybíjet nebude. Najdi si pojistku a ani ho nemusíš odpojovat od konektoru ;)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

problém je že ta pojistka je pod kapotou (noteeth)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
ASV
Přispěvovatel

Příspěvek od ASV »

nemáš prohozený drátky od napájení a zálohování paměti?
O1 před face ASV 81kW
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

váha píše:problém je že ta pojistka je pod kapotou (noteeth)
tak tak, chytře umístěná (noteeth)
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Proč je problém vyndat pojistku z boxu v motorovém prostoru na pozici F8 nebo F19?
Člověk se pořád učí.
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

ASV píše:nemáš prohozený drátky od napájení a zálohování paměti?
dobrá stopa tobě to myslí, pro jistotu vše napoj na drát kterej se zapíná s klíčkem a problém vyřešen, rádio stejně neposloucháš beztak jen MP3 nebo se pletu? tak ty paměti tolik vadit nebudou. žlutej drát u rádia spoj s červeným a to celé na svorku číslo 15 :-)
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

MadMar píše:
ASV píše:nemáš prohozený drátky od napájení a zálohování paměti?
dobrá stopa tobě to myslí, pro jistotu vše napoj na drát kterej se zapíná s klíčkem a problém vyřešen, rádio stejně neposloucháš beztak jen MP3 nebo se pletu? tak ty paměti tolik vadit nebudou. žlutej drát u rádia spoj s červeným a to celé na svorku číslo 15 :-)
jo a pokud se ti baterie vybije za jeden den rádiem, tak zkus se zaměřit spíš na tu baterii. to by se muselo z rádia hulit aby spálila 50 ampérhodin za 24 hodin. Změř odběr z baterie a pokud bude menší jak 100 mA tak máš ko baterku.
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
ASV
Přispěvovatel

Příspěvek od ASV »

ono to má půlka aut tak a půlka jinak, když jsem si koupil rádio Kenwood tak tam na to dokonce mají konektory aby si to uživatel mohl přehodit, samozřejmě jsem to musel přehazovat protože to bylo opačně
jinak paměť drží např. i nastavení ekvalizéru, hlasitosti, poslední song, takže se vyplatí to mít funkční :)
O1 před face ASV 81kW
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

ASV píše:ono to má půlka aut tak a půlka jinak, když jsem si koupil rádio Kenwood tak tam na to dokonce mají konektory aby si to uživatel mohl přehodit, samozřejmě jsem to musel přehazovat protože to bylo opačně
jinak paměť drží např. i nastavení ekvalizéru, hlasitosti, poslední song, takže se vyplatí to mít funkční :)
přesně tak, je v tom bordel, ale jsou i rádia který zachovají paměť i po odpojení všeho (v životě jsem viděl jedno). pokud máš zájem můžu pomoct beru kilo na hodinu za takovou prkotinu. Záleží na tom jak originální to chceš mít, dokžu to udělat origo za 4 hodiny bádání nebo za půl hodiny prasárnu s vypínačem pod přístrojovkou :-)

ale jak říkám hledej odběr i jinde neboť nevím jak by to to rádio za den dokázalo vymlátit kor jestli máš diesla kde jsou 2x větší baterky. vypočítekj si tepelný výkon který se musí ztratit někde ve středovém tunelu aby to vybilo 50Ah
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

Hoši vy jste úplně mimo (LOL)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
ASV
Přispěvovatel

Příspěvek od ASV »

Tak teda nám obyčejným smrtelníkům vysvětli o co tu jde, když jsem řešil klidový odběr rádia tak to vždycky mělo co dělat s tímto,
googlil jsem to bolero a je pravda že je to nějaký novější krám (bez urážky) a třeba se tam řeší zas něco jinýho. :D
O1 před face ASV 81kW
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

váha píše:problém je že ta pojistka je pod kapotou (noteeth)
hoši vy jste úplně mimo
jsi si jistý že problém je v našem autismu?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“