Stejný názor?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

JeníkRS
Aktivista
Odpovědi: 0

Stejný názor?

Příspěvek od JeníkRS »

-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

Přijde mi, že celkově to neni ani tak o tom, kterejm se vyhnout (podobnym pohledem by se našly mouchy snad skoro na každym motoru), ale takový "masovější" a ne úplně nezajímavý shrnutí, i když dost obecný, spíš "ekonomickýho" rázu a nevim, jestli úplně přesný...
Třeba o Wankelu tam neřekli skoro nic novýho, to je prostě pro srdcaře, podobně na tom budou asi i další, asi nejen z koncernovejch mě napadaj i jiný nezmíněný motory/důvody a docela by mě zajímalo, co přesně je myšleno tou "nekompatibilitou" s DPF(hlavně těch 125kW dvoulitrů PD), novější CR jsou na tom sice spolehlivostí líp, ale zase choulostivější na kvalitu nafty ... a downsizing obecně je na dvě věci, takže prostě takový "spotřebitelský počteníčko" ;)
Vůbec bych se nedivil, kdyby třeba někdo na nějakej zmíněnej motor nemohl říct křivý slovo, je to i o údržbě a (stylu) provozu, atp. ...
pašíkombi AFN B597
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

mají polopravdu, česky řečeno pololež.

Vyhněte se
-autům se shnilou nebo jinak špatnou kastlí,
-do čr potřebujete lepší podvozek, odolnější.
-autům s čerou fólií na oknech, budete lépe vidět ven.

-preferujte
-aktivní bezpečnost, ESP, atd.
-dobré jízdní vlastnosti a ovladatelnost, což souvisí s bodem předchozím
-snadné a jednoduché ovládání.
-dobrý výhled z vozidla
-nízkou spotřebu paliva

motor se snad někde sežene, ne?

pro Touareg, X6, apod:

o tom normálně uvažující jedinec nepřemýšlí, 2 tuny váhy, vzhled X6 = divoký prase, 4 (!) místa k sezení, nevyjede zasněženej kopec, shlédněte top gear na toto téma, je to k smíchu i pláči.
V terénu jsem to nikdy neviděl, pokud někdo uvidí, nechť mi to vyfotí a vystaví na internet, pravděpodobnost podobná výskytu UFO.

kdo jede do terénu vezme ladu nivu apod.

To není závist, jen to nechápu.
Auto v té ceně si můžu dovolit, ale proboha proč?
uhýbám z cesty ke krajnici, nechávám co nejrychleji předjet, za ním držím vzdálenost 2x jak za jinými auty, je pravděpodobné že začnou lítat trosky. Na (ne)štěstí se většinou pohybují asi o 20 procent rychleji, než je bezpečné, tudíž se včas vzdálí.

Mimochodem:
Včera na D1 BMW X6 jasně červená barva táhne na podválu závodní ferarri, rychlost 140-150, déšť, voda na silnici. Za volantem obtloustlý plešatý svého druhu člověk. Zadní mlhovku zná jen z vyprávění, možná jen neví kde se zapíná, možná nezapojil vidlici elektriky podvalu do příslušné zásuvky,... protože asi spěchal do casina "roztočit love" a užít "života".
Domnívám se, že je to evidentně nebezpečný jedinec, PČR jen přihlíží, videozáznam z kamer v HR rozlišení má tato společnost k dispozici. kdo si myslí opak, ten se plete.

protože:
automobil má asi 500 různých ovládacích prvků, 90 procent z nich ovládá neymyslné a nadbytečné funkce, prakticky bez užitku.

Nárazník vozidla v úrovni hrudníku cestujících normálními auty, výsledky případného bočního nárazu do osobního vozu si jistě naleznete sami v černé kronice.

Porovnejte prosím:
Neurochirurg vypadá jinak, na silnici ho nepoznáte, protože jezdí většinou běžným autem a má soudnost. Zadní mlhu za deště na D1 rozsvítí,...

spz možná bude na určitém seznamu kreý je pro příslušníky tabu, nevím, jinak si to vysvětlit neumím, možná stačí jen tento automobil k tomu, aby policista dostal strach z perzekuce nadřízenými v mocenské hierarchii.

osobně se domnívám, že jde o podobně bezcharakternmí typ, jako pan Zmr. z televizních zpráv, který s cayenne
-srazí a zraní mladou ženu, je to zcela evidentní,
-test alkoholu plus omamné látky neproveden, nebo se ztratil,
dotyčný poškozené ženě vyplatil svoje měsíční kapesné které si jistě poctivě vydělal náročnou a odpovědnou prací.
-Soudy jsou bezmocné, průtahy 2 roky a symbolický trest aby společnost mlčela....

ale to jsem odbočil.

s alfou musíš umět jezdit,
kdo jezdit neumí, např. manažer, na trhu si jistě vybere z nepřeberné nabídky jiných aut, které si nechají líbit amatérské zacházení.
Motor TS je výbornej, jízdní vlastnosti auta 1A, z toho vyplývá lepší aktivní bezpečnost, jen lidi co to (ne)mažou a jezděj jak pominutý tak to dokurví.

wankel ano, ale jen do technického muzea, pokud někdo vyřeší těsnící lištu, tak nemám problém, je to svým principem výborný a účinný motor, bohužel prakticky zatím nepoužitelný v masovém měřítku.

nové auto to je jiná, je na něj záruka, která se ve slušné společnosti nepíše jen na papír, tudíž několik let bez starosti.
Osobně bych si ho nekoupil, preferuju jiné využití fin. prostředků.

úspěšný výběr auta
MM
Naposledy upravil(a) MadMar dne 05 zář 2014, 19:03, celkem upraveno 1 x.
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
Bmwrepair
Přispěvovatel

Příspěvek od Bmwrepair »

promluvil odbornik..... amen:)
Diletant_a_Laik
Přispěvovatel

Příspěvek od Diletant_a_Laik »

MadMar píše:mají polopravdu, česky řečeno pololež.

Vyhněte se.... BLA BLA BLA....

Přenechám Ti nick-nechceš? :-)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

MadMar- skvěle jsi mne pobavil a máš v mnoha věcech pravdu. Jen trošku nerozumím tomu apriori odsuzovat někoho už jen proto, že jede v X6 nebo v jiném bouráku. I blb v Trabantu nadělá pěknou paseku. Ale zase máš na druhé straně pravdu, že kupec X6 je asi jinak kompletován , než třeba já..Ale mnoho lidí má porušené sebevědomí, tak hledájí různé náhražky...Ale každý to má prostě jinak a nám je do toho prdlajs.. :)
nepropadat panice...
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

Clanek s casopisu.
Dikobraz nema sanci :)
losfazeros
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od losfazeros »

Bohužel je v poslední době lepší obejít obloukem jakoukoliv silnici, potom už je ti u zadku co se dělá za motory.
(wallbash)
VW CADDY IV 2.0 TDI 110KW ;VW CADDY III LIFE TDI 77KW (BLS)přes 350tis km ;RENAULT TRAFIC 2.0 Dci přes 530 tis km ;RENAULT MASTER 2006, 2.5 Dci přes 500 tis km
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

jericho-3 píše:MadMar- skvěle jsi mne pobavil a máš v mnoha věcech pravdu. Jen trošku nerozumím tomu apriori odsuzovat někoho už jen proto, že jede v X6 nebo v jiném bouráku. I blb v Trabantu nadělá pěknou paseku. Ale zase máš na druhé straně pravdu, že kupec X6 je asi jinak kompletován , než třeba já..Ale mnoho lidí má porušené sebevědomí, tak hledájí různé náhražky...Ale každý to má prostě jinak a nám je do toho prdlajs.. :)
od jakého slova se odvozuje slovo zvýrazněné tučně?

trabantů s podválem potkávám ve 130 na D1 desítky, všichni mají ze zásady černě polepená okna, jsou to typičtí představitelé prasojízdy protože dvoutaktní motor 600ccm na 13O km teprve začíná brát odspoda, obrovská Ek (pro hlupáky kinetická energie, učí se na 2 stupni ZŠ) karoserie vážící celých 600kg představuje vážné nebezpečí pro osobní vozidla dnešních parametrů, zvláště při nárazu zezadu, protože typická škoda octavia má jen 3 metry železa za řidičovými zády. a trabant 601 limousine má většinu hmotnosti v úrovni lýtek řidiče octavie, proto ho při kamikaze nárazu zezadu může vážně poškrábat za lopatkou.

zato jsem nikdy neviděl černé X6 biturbo jet více než 130. protože všem podle pátého přikázání článku po dosažení v=95 kmh jeblo v engine a kvůli neprostoru pro přístup k motoru stojí všechny na vrakovišti k ekologické likvidaci. Jedinou vážnou havárii tohoto vozidla jsem viděl ve světě mororů ročník 1988. Majitelé jsou ohleduplní, čestní a odpovědní, proto již vyhledávají vozidla lepších jízdních vlastností a větší hmotnosti, jsou zcela zmatení bohatým výběrem ATEST 8SD černých tapet na okna, aby represivní a buzerační orgány neviděly jejich ustarané obličeje na HD rychlokamerách umístěných na a,b,c,d,e,f,g,h....x,y,z kilometru D1 v obbou smerěch.....

navíc po 10h odpočinku v práci mívám před očima vlčí mlhu a v hlavě naděláno, o čemž správně svědčí řada zdejších odborníků svými duchaplnými a hluboce citově něžnými příspěvky.

Jsou to vesměs nejlepší kapacity na naftové spalovací motory a ECU tažného zařízení nejvyšší úrovně vyrobené v číně,
umějí briskně rozšifrovat všechny blokující kody její komunikace

jejich nevývratné přesvědčení je, že brzdové kotouče významných výrobců jsou vyrobeny z chrommolybdenové oceli tajně okopírované od NASA, nepodléhající vlivu teplot 1000 K, vlivu radiace a působení vysoce korozivní lázně soli ve vodě.

je to takto srozumitelnější pane policisto? (který sem tam možná někdy mažete nevyhovující přízpěvky?)
Naposledy upravil(a) MadMar dne 05 zář 2014, 20:12, celkem upraveno 6 x.
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

pro majitele X6 mám jeden tip:

zajeďte do betonárky, nechte vylejt prahy a motorový prostor betonem B30, NECHTE 28 DNÍ ZRÁT (toto u firmy beeegl a krysa zatím neslyšeli, je to přísně tajná informace)

Nastartujte W10 supercharged rocket unit #1, a:

projedete v testu EURO NCAP nejen skrz překážku, ale i skrz zeď zkušební haly a zastavíte se až na povrchu měsíce (tečné zrychlení k rotaci Země je svině....), protože je to jediné známé těleso které dokáže hmotu vašeho poctivě vydřeného vozu zastavit.

čímž získáte nejen svatou pečeť bezpečnosti 68 hvězdiček, finanční odměnu mnoha barevnými papírky krytými slibem podvodníků, ale i prvenství v dobytí Měsíce modulem bez reaktivního nýbrž se setrvačným pohonem.

Vozidlo opatřete z venku pozlacenou deskou s nápisem:

BYL JSEM TU SICE AŽ DRUHÝ, ALE ZATO JSEM SE UŽ NEVRÁTIL A TÍM OMEZIL ŠÍŘENÍ GENU STUPIDITY V LIDSKÉ POPULACI.

VELKÝ SKOK PRO x6 A MALÝ KRŮČEK K LIDSTVÍ

JMÉNO PŘÍJMENÍ A HVĚZDNÉ DATUM EKOLOGICKÉ LIKVIDACE LIDSKÉHO ZDROJE.
Naposledy upravil(a) MadMar dne 05 zář 2014, 20:22, celkem upraveno 1 x.
alni
Přispěvovatel

Příspěvek od alni »

MadMar píše:zdejších odborníků svými duchaplnými a hluboce citově něžnými přízpěvky.
toto my už fakt nedalo...
pri prečítaní tochto riadku, ktorý tunajší """odborník""" sa vám v hlave vybaví??? (rofl) (rofl) (rofl)
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

alni píše:
MadMar píše:zdejších odborníků svými duchaplnými a hluboce citově něžnými přízpěvky.
toto my už fakt nedalo...
pri prečítaní tochto riadku, ktorý tunajší """odborník""" sa vám v hlave vybaví??? (rofl) (rofl) (rofl)
hliníknikl, jeden se odstěhoval do humpolce roku 1975 a
druhý se pro své špatné magnetické vlastnosti zakázal výnosem stalinova svazu již 21 srpna 1968
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

jericho-3 píše:MadMar- skvěle jsi mne pobavil a máš v mnoha věcech pravdu. Jen trošku nerozumím tomu apriori odsuzovat někoho už jen proto, že jede v X6 nebo v jiném bouráku. I blb v Trabantu nadělá pěknou paseku. Ale zase máš na druhé straně pravdu, že kupec X6 je asi jinak kompletován , než třeba já..Ale mnoho lidí má porušené sebevědomí, tak hledájí různé náhražky...Ale každý to má prostě jinak a nám je do toho prdlajs.. :)
řeknu to jinak, každý má na výběr buď si koupiím nesmysl kterej za 5 let ani neprodám, ani neopravím, a nebo vezmu finanční zdroje a dám je na cokoliv smysluplného, co nepálí nadměrně naftu, třeba na konto bariéry nebo něco takového, šanci máš jen jednou v životě víš, já mám radost i ze škody 100 L, sice jsem taky dost frustrovanej ale chyba není na mojem přijímači. Samozřejmě že mi do toho nic není říká se občas v telce že máme svobodu vyjadřování tak toto je můj názor na věc. Pokud se mnou souhlasíš ve většině bodu tak díky. Např. Ve švédsku podle mně by byla ostuda koupit si něco takového byť jsem milionář, zkus se tam zaject někdy podívat jak to dělají že se mají všichni relativně dobře spíš teda nejlépe na světě...věkový průměr aut zhruba jako u nás, ale trochu jiná úroveň údržby. chápu musíme stavět tunely, bourat mosty, máme jich málo,
třeba v indii když má někdo auto tak má automaticky osobního řidiče, protože je pod jeho úroveň sedět za volantem, majitel auta ráno vzbudí řidiče tím že do něj začne kopat, miliarda lidí žije na smetišti, doslova, opět se zajeď podívat na místo osobně. já tam naštěstí nebyl, ale kolegové. je to o kultuře a tak.
kamarád má pontiac nightrider a jezdí jen tak na srazy, žere to asi 13 litrů to je s X6 podobné, je to programátor i automechanik, pontiac 5 litrů motor, cena třeba dvacetina X6 a taky je fajn myslím že fáro je tohle a ne X6. Do práce jezdí mazdou na lpg... samozřejmě že na X6 asi mít bude ale on si radši koupí chalupu nebo byt.

Podle Františka Koukolíka nemáš pravdu, porušené sebevědomí tihle lidé nemají, naopak, mají sebevědomí pevnější než my 2 dohromady. Porušené sebevědomí má matka samoživitelka 2 dětí, což je jasné, nikoliv lobbysta v cayenne který lže podplácí a krade.
Díky za podporu
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

Diletant_a_Laik píše:
MadMar píše:mají polopravdu, česky řečeno pololež.

Vyhněte se.... BLA BLA BLA....

Přenechám Ti nick-nechceš? :-)

jak to myslíš?
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Neřeš pokud jsi to nepochopil :D
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“