Tak ma napadlo,ako dlho Vám vydržia baterky? Viem že niekomu odíde po 3,niekomu po 6-tich rokoch.
Ja mám v Leone 1,4 baterku od výroby (august 2003) a stále naštartuje aj vo vysokých mrazoch
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
mám z r. 2002 a furt funguje (v golf 3 tdi) i když v zimě, když jsou velký mrazy, tak mám pouze jeden pokus na nastartování (pak se musí jet delší trasa, aby se dobila) naštěstí mrazy moc nejsou, takže doufám, že ještě dlouho vydrží
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
je az s podivem co vydrzi starline baterky za ty prachy jsem ji mel v golfu 3 tdi a vydrzela 6 let a to kazdou zimu jen na dva zhavice druhe dva uplne mrtve ale nesli ven a hlavu jsem sundavat nechtel
d.d.t píše:je az s podivem co vydrzi starline baterky za ty prachy jsem ji mel v golfu 3 tdi a vydrzela 6 let a to kazdou zimu jen na dva zhavice druhe dva uplne mrtve ale nesli ven a hlavu jsem sundavat nechtel
Tak Varta, byť asi Black řada, není zas tak špatná volba.
At mám jakoukoliv kupuju co nejsilnější max 3 ale zase jezdím couracky z bytu na dílnu 2 Km a do prace cca 12 mám El topení mám bufika neřeším nic hraje rádio pouštním televizi když čekám stavbám s parkovackama nebo na vystrazny ......
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Tak co se týče baterek: 7let na benzínu co defakto nejezdil a 6 let Starline na Golfu. Pak už jsem raději dal novou, byla už psychická nedůvěra. Stejně na Vánoce zůstal Golf viset - startér musel na repas