Oktavia 1,9 Tdi, rok 2003, ALH stěrače help!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Oktavia 1,9 Tdi, rok 2003, ALH stěrače help!!!
Zdravím všechny na foru.... Máme problém se stěrači. Při spuštění se maličko pohnou a pak zase po chvilce kousek a tak se to opakuje. Ptám se proto, že se to někomu už poštěstilo opravovat. Jestli to dělá motorek nebo cyklovač nebo přepínač nebo nějaké relátko. Tak díky všem za postřehy. 

Bolest Octavie, nepomůže nic jiného, než vytánout táhla s motorkem ven, rozdělat a promazat osky stěračů.
Udělat, hned, jinak se ti to kousne úplně a bude s tím 2x větší práce.
Udělat, hned, jinak se ti to kousne úplně a bude s tím 2x větší práce.
Škoda Octavia1 Combi ASZ, EGR, KAT, MAF off, kit GTB1756V, FMIC 160mm+ALU60mm, HDS57,76downpipe/60.3/60.3AMA, sání90,předek323Brembo-zadek288MD,chip 227HP 464Nm TDI Fun
- marena tdi
- Aktivista
jaká pak pakárna normálně jdou vyndat a pro rozebrání doporučuju mírně nahřát
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Taky jsem to měl zatuhlý tak, že jsem jedné osce zlomil závit( tvrdý a křehký materiál) Provizorně jsem to nahradil oskou s čínského, co měl známý, ale je to měký jak blato a v těch pouzdrech to má vůli, jak sviňa.
Kdyby se někomu doma válela zbytečně jedna oska budu rád.
Kdyby se někomu doma válela zbytečně jedna oska budu rád.
Škoda Octavia1 Combi ASZ, EGR, KAT, MAF off, kit GTB1756V, FMIC 160mm+ALU60mm, HDS57,76downpipe/60.3/60.3AMA, sání90,předek323Brembo-zadek288MD,chip 227HP 464Nm TDI Fun
Re: Oktavia 1,9 Tdi, rok 2003, ALH stěrače help!!!
zkontroluj oxidaci na doběhovém kontaktu, pokud to nebude jen zatuhlé. oškrábej pilníčkem na nehty běžec (nikoliv šmirglem!!!)markr píše:Zdravím všechny na foru.... Máme problém se stěrači. Při spuštění se maličko pohnou a pak zase po chvilce kousek a tak se to opakuje. Ptám se proto, že se to někomu už poštěstilo opravovat. Jestli to dělá motorek nebo cyklovač nebo přepínač nebo nějaké relátko. Tak díky všem za postřehy.
dráhu vyčisti taky, kontakt napruž tak aby dobře tlačil.
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."