Jelikož auto jezdí celkem rychle po okreskách! ), tak byla potřeba vyřešit spodní ochranu motoru. Lyže z áčkové Fabie na rally ale byla potřeba upravit na Tdi. Na jedné straně bouchala převodovka, na druhé hadice z turba.
Zadní díl výfuku vyměněn za trubku s koncovkou! Super zvuk, lepší reakce na plynový pedál a ušetřeno pár kilo, za tu ošklivou věc, která tam byla! EGR delete jsem nakonec nepoužil! Kára s tim nějak nesypala a chtěl jsem chcípací klapku!
Na to, že tu káru vyrobili jako eReSo, tak to teda moc nebrzdilo! Sehnal jsem brzdiče z Octavie I RS červené barvě! Jelikož jsem je instaloval na Škodovku, musel jsem je přece přelakovat na zelenou!
Kotouče Zimmermann Sport 312mm
Destičky ATE Ceramic
Při instalaci jsem našel ještě popraskané hadičky, proto také výměna a opět ATE.
Instalace velkýho cooleru by sice byla hrozně fajn, ale musím postupně. Proto při horkách v létě kára moc nejela. Zkusil jsem odstranit mřížku s mlhovkou a kupodivu byl rozdíl znatelný!
Dneska jsem vytvářel výfukové příruby, aby mohl být kat šroubovaný a v případě nějakého výletu do zahraničí během pár minut přendaný. Jako jeho náhrada bude prozatím trubka, rezonátor mám připravenej, tak uvidíme, jestli se na něj dostane!
Dííík! No ještě uvidímě, co tam dodělam za koně! Teďka mam objednanej podvozek HP sporting a snad ještě letos dodělam cooler. Samozřejmě, že mám v hlavě 2260, vstřiky, větší vejfuk, 280 zadní brzdy, lamelová špéra je taky super věc... Je to taková nekonečná kasička...
též chválím. mám stejný odstín pěkná práce. Osobně bych lyžinu nedával pokud to nemáš hodně snížený..Mel sem snizeni ze sem nedostal na hever a vzdy OK. Uložení Cupra je pěkná věc.Mám ho taky. Za rok za dva tak ztvrdne až to není pěkný. Už bych dával jedině zesílené. Hodně často odchází spojka (pokud je puvodni), silenbloky v ramenech a zadní nápravě. Hodně zdaru, těším se na další upravy
FRS chip, 312/256,HDS renovak,tlumice Bc racing ,potahy MAD, maxidot PRODANO do SK
F2 tdi