Klouže spojka kia ceed 2.0crdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Klouže spojka kia ceed 2.0crdi
Zdravím pánové mám dotaz jestli jste někdo něřešil na ceedu 103kw klouzání spojky dělám to kámošovi a ten říkal že mu spojka vydržela 160tis dělaly ji v kii komplet i se setrvákem já ji potom dělal v 320 komplet luka + ložisko ale ted začla klouzat po cca 90tis(410tis) tak to mám sundaný ale lamela s přítlačákem vypadají jako nový na třecích plochách je vidět stále to jemný drážkování jako je třeba na nových brzd. kotoučích dokud se nevyleští plochy nejsou nějak barevný s přehřátí gufero neteče ložisko neteče vše suchý tak babo raď objednal jsem sachse ale stejně v krabici je zase ten LUK SAC už jsi nepamatuji jestli jsem měl půjčenej přípravek na montáž ale myslím že ne ale stejně když se zeptám jakýhololiv mechoše tak mi řeknou že přípravek nepoužívají.Nevím co stím jestli dát novou spojku nebo vyměnit vypínací ložisko nebo váleček u pedálu prostě nevím
Měnili jsme jí v 60tkm, byl ko setrvák, sadu mám ještě někde schovanou vypínala pěkně.
Ono taky záleží jak se s tím jezdí, jezdí k nám Expert 1.9D a dělám mu spojku pravidelně co 100-120 000km, pán si vozí nohu na pedálu a na křižovatkách má zařazeno a stojí na spojce, to malé vypínací ložisko prostě odejde a obvykle spolu sešrotuje ještě komínek.
Ono taky záleží jak se s tím jezdí, jezdí k nám Expert 1.9D a dělám mu spojku pravidelně co 100-120 000km, pán si vozí nohu na pedálu a na křižovatkách má zařazeno a stojí na spojce, to malé vypínací ložisko prostě odejde a obvykle spolu sešrotuje ještě komínek.
ak je to SAC spojka pripravok musis pouzivat,pritlacak sa bez pripravku presunie a nema dostatocny pritlak!!!!!!,inak spojka je jedna z chorob kie ceed,tri krat vymenis olej a je treba menit spojku
,je tiez zaujimave ako vedne kvalita podvozku ak sa jazdi po nasich cestach,nechapem ako sa korejci nevedia zbavit tejto choroby 
,je tiez zaujimave ako vedne kvalita podvozku ak sa jazdi po nasich cestach,nechapem ako sa korejci nevedia zbavit tejto choroby -
slovacek.milos
- Aktivista
hezky jsi to napsal to jsem nikdy neslyšelTomas.cz píše:Měnili jsme jí v 60tkm, byl ko setrvák, sadu mám ještě někde schovanou vypínala pěkně.
pán si vozí nohu na pedálu
já měl jednoho 5 až 1O tisíc max budiž mu země lehká