Pal.pc-zapojeni packy-Ibiza
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Pal.pc-zapojeni packy-Ibiza
Nazdarek,koupil jsem packu,namontoval jsem ji a samozrejme nikde nemuzu najit kam zapojit ty 4 draty.Vi to nekdo???? Jedine co tusim,ze by se to melo zapojit na tu jednotku co je za stredovym tunelem,zkuste pomoct,diky moc.
BMW 320d E46,2002
Re: Pal.pc-zapojeni packy-Ibiza
No a budiky s palubakem mas? Ty draty se zapojuji do budiku, a jeste jeden drat mezi budiky a rj motroru.martilulin píše:Nazdarek,koupil jsem packu,namontoval jsem ji a samozrejme nikde nemuzu najit kam zapojit ty 4 draty.Vi to nekdo???? Jedine co tusim,ze by se to melo zapojit na tu jednotku co je za stredovym tunelem,zkuste pomoct,diky moc.
Líp už bylo...
-
- Přispěvovatel
V ibize je ten stredovy velky display, v levem hornim rohu se ted standartne zobrazuje venkovni teplota,po zapojeni pc se prepina se spotrebou atd.Budiky jsou vdo a maji na kazde strane v rohu maly svazek dratu na pripojeni,myslim ze se davaly do golfu IV.Pry se to nemusi ani nikde aktivovat,staci to jen zapojit,jde jen o prepinani funkci.Jenze nevim kam to napojit....
BMW 320d E46,2002
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
- maniacdewil
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Mas na mysli toto?martilulin píše:Takze by tam meli fungovat budiky z golfa s maxidotem???Tyhle maji i vybrani na ten display na otackomeru,ale jiny potisk, stejne tak uprostred ma byt maly display,ale teplotu,nebo hodiny zobrazuje ten velky na stredove konzoli.Ta ktere kontakty tedy patri ten palubak??

-
- Přispěvovatel
Mozno ma niekto opravi ale neviem preco chces menit palubku.martilulin píše:Ano,presne o tomhle mluvim,mam tam presne tuhle verzi toho displaye. a tuhle palubku,ted uz jen kam to zapojit,co takhle vymenit palubku z GIV.Palubak by fungoval?Kdyz uz je tam ten CAN?
Ten display je ale napojeny od radiaa zaroven funguje ako zobrazovac pre Bc,climatronic atd.
Ta packa je napojena do riad jednotky radia.

A pripojena na 20pin konektor(ale len v prpade ,ze mas radio "HIGH"

na radiu "MID" tie piny nie su zapojene.
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Panove jen takovy postreh z nemeckeho webu.Tohle je panel se zapojenym radiem MID a palubnim pc.Takze nevim jak je to fakticky,ze nejde pal.pc na radio mid.Jak vlastne poznas mid radio???Jen tak ze nema ovladani menice?Tohle na obrazku je vez ovladani menice a packu tam ma a pc mu funguje.Jen teda vykuchal tu nemocnou kazetu.Co si o tom myslite?

BMW 320d E46,2002
-
- Přispěvovatel
Tak jsem uplne demontoval ten originalni zmetek,je videt ze soudruzi z nemecka opet usetrili par korun za soucastky a tudiz ten palubak nikdy fungovat nebude,vnitrnosti jsou uplne stejne jako u HIGH,ale osazeni je jinsi,hlavne na patici chybi par odporu a diod,jinak procesory jsou stejne a zapojene,mit detailnejsi schema toho verglu,urcite by to slo,ale seru na ne,koncernove VW auto je po vsech strankach tragedie.Dekuji moc za ochotu vsem zucasnenym.
BMW 320d E46,2002