Cau chtel jsem se zeptat jestli kdyz dam na ASV 2260Vk na svodech z AGR jestli mi tam bude pasovat original odtokova hadice na olej z turba ? Nebo jestli je kratka ? Dekuji
Seat Toledo 1.9 TDI ASV GTB2260VK ???Kw ???Nm soft by Mirulu
Fabia Rs ASZ soft by Mirulu
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
To je mi jasny.... Me jde o to sehnat ji uz hotovou , aby mi tam rovnou pasovala , a ne nekde litat a rikat jim jak ma vypadat atd... Nemam na to cas... Ale ta 2260 ma jinej tvar na odtok oleje z turba na ty dve 10, nez 1749 ?
ne,ma uplně stejnej tvar jen jak ti pišou všichni liší se tvarem a delkou,ale bejt tebou bych zatím nic neschaněl a dej tam turbo a uvidiš,třeba budeš mít kliku a sedně ti tam,ja tam nakonec dal z passata...
Ok diky , dam ho tam a uvidim a jak to mate vyresne s přívodem mazání ? Sehnal jsem takovej mezikus cca 8 cm co se nasroubuje do turba , na to jde ten další mezikus na co se sroubuje ta přívodní trubka
Tak privod mi vysel krasne , dal jsem redukci na turbo , lehce jsem prihnul mazaci trubku a cajk A odtok tedka reseim , original mi nevysel ani nahodou , je o dost kratsi . Tak dam nejspis tu silikonovou hadici do 300 stupnu . A z jakeho passata ti to tam vyslo ?