Dvere lze otevrit jen nadvakrat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dvere lze otevrit jen nadvakrat
Ahoj, nestkal jste se nekdo s timto problemem? Mam vw golf iv a dvere u spolujezdce jdou nekdy otevrit jen nadvakrat a to jak z venku nebo zevnitr. Mel jsem venku zamek, rozebral jsem ho a zase slozil, ale zadnou zradu nenasel. Stava se to nejcasteji tak, ze auto zamknu na dalku, auto na dalku odemknu a spolujezdec pak musi vzit dvakrat za kliku, aby se dvere otevrely. Zda se jakoby ten kolicek uplne nevyjel, ale dela to tak jednou z deseti pokusu a vetsinou po delsi dobe. Jinak zamek je zelene zbarvenej, takze ten tissi, alespon tak to tu nekdo psal. Poradil by prosim nekdo co s tim? Nechce se mi kupovat novej. Diky.
-
- Přispěvovatel
něco podobnýho jsem řešil na O1 měnil jsem zámek za jinej (nový)a taky mi šli dveře otevřít na dvakrát z venku zevnitř jsem to nezkoušel rozebíral a skládal jsem to snad dvě hodiny pak nakonec jsem hnul s protikusem na sloupku trochu níž ale aby zase pasovali spáry na sebe a nedrho to v zámku a od té doby to maká bez problémů zkus to a uvidíš...
Nemas nasponovany lanko ktery jde do venkovni kliky? Casty problem
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Nasponovanym lankem to nebude. Zkusil jsem ho provesit co nejvice to slo a porad to zlobi. Uz me to neskutecne s...JeníkRS píše:Nemas nasponovany lanko ktery jde do venkovni kliky? Casty problem

Nema jeste prosim nekdo nejaky jiny napad?
Tak sroubek jsem povolil, vyndal zaslepku zamku u kliky, nandal zaslepku a zasrouboval sroubek tak az v klice cvaklo, pak jsem ho jeste trochu dotahnul a nechal. Vse zase chodilo. Zamknu, odemknu, dvere krasne otevru na poprve, ostatne jako vzdy. Vyzkouseno 10x po sobe. Dale, zamknu, jdu se vyspat, rano prijdu, odemknu a dvere opet oteviram nadvakratchipmann píše:Jak,máš ten sroubek co drzi kliku nejdrive povol a pak jemne dotahuj a zkousej zamykat az najdes,polohu kdy,to nebude zlobit mel jsem neco podobneho ...

prosim Te jakej sroubek furt myslis? Jako ten co je na trmenu kliky a otaci s krouzkem ktery zaaretuje vlozku/zaslepku? Tim se ale nic vic nedela.chipmann píše:Zakopany pes je v tom sroubku musis si pohrat ...ver
Mi delal jsem tohle uz několikrát
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
-Derbi Atlantis 2T
-Derbi Atlantis 2T
Tak, ale divny je, ze to dela az po urcite dobe. Treba po stani pres noc, kdyz to rano odemknu, jako by tem motor nemel dost sily a ten cudl vytahnul jen trochu. Nevim no. Zkusim, kazdopadne uz shanim i zamek, protoze uz jsem z toho vic nez na nervy.kovark píše:Pohni s tím protikusem na sloupku co ti radil jirka.Taky jsem měl nerva když jsem vzal za kliku a ono nic a nehet zlomenej.Od té doby dveře na první pokus.
-
- Přispěvovatel
Ono když jsem si hrál s tím protikusem tak nebylo potřeba zamykat dveře centrálem.Prostě jsem zabouchl dveře otevřel dveře takhle pětkrát a po šestý sem otevřel už jenom nadvakrát.Takhle párkrát prozkoušet dokud se to nezačalo otevírat napoprvé.Sakul píše:Tak, ale divny je, ze to dela az po urcite dobe. Treba po stani pres noc, kdyz to rano odemknu, jako by tem motor nemel dost sily a ten cudl vytahnul jen trochu. Nevim no. Zkusim, kazdopadne uz shanim i zamek, protoze uz jsem z toho vic nez na nervy.kovark píše:Pohni s tím protikusem na sloupku co ti radil jirka.Taky jsem měl nerva když jsem vzal za kliku a ono nic a nehet zlomenej.Od té doby dveře na první pokus.