Projekt - Seat Inca 1.9 TDI

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Micky18
Nováček
Odpovědi: 0

Projekt - Seat Inca 1.9 TDI

Příspěvek od Micky18 »

Zdravim,
tak nějak mi v hlavě začal vrtat nápad na projekt. Chtěl bych si předělat Incu na závodního pracanta,nenápadnou zmiji. Pěkný kola,černý folie,pořádnou hudbu,lepší sedačky atd. Chtěl bych rozhodně měnit motor a to na TDI (aktuálně ještě nevím jaký),ale spíše asi rotačku. Pasovalo by všechno nebo by se museli měnit poloosy a převodovka ? Taky bych rád vyměnil předek na ten z Iby Cupry,šlo by tohle přehození v pohodě ? Vim,že bych asi musel dát blatníky a kapotu z Iby,jinak by to asi pasovalo ne ?
Dík předem za odpovědi :)
spawn133
Přispěvovatel

Příspěvek od spawn133 »

Neni lepsie kupit normalne auto uz s tdi, nez vrazat tie iste prachy do popelnice?

Sory za OT, ale vo vysledku aj tak z toho auta bude lepsi papamobil.
VW Golf IV 1.9 TDi 81kw: spojka HDS, EGR+KAT off, tlumice KONI sport + Eibach, predek tvrde Strongflex, ...
https://www.proto3d.cz/
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Asi tak, kup si radsi tu Ibizu, tam uz lze neco delat :)
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
dedkoun
Sběrač informací

Příspěvek od dedkoun »

Sice se mi moc nelíbí pojem popelnice... :D Ale máte,pánové,naprostou pravdu.Mám Caddyny už léta,vždy origo Tdi a jede to sice slušně,ale je to prostě bedna na listovejch pérech,takže nějaký zvyšování výkonu,či ozvučování je asi zbytečnost.Bedna hučí,žvejká se na lupenech a poskakuje.....Pokud je třeba vozit kubík čehosi,pracant skvělej,ale nějaký koně navíc je hazard se životem,prachama a tak vůbec.Přimlouvám se taky za tu Ibizu.... ;)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“