Kluci budu dělat novou zástavbu 2260 do ARL a rozhodl jem se pro výrobu tohodle kroucenyho nesmyslu. Udělal jsem jedny na zkoušku z Fe o průměru trubek 38mm a sílu stěny 2,5mm, ty ale na auto nepůjdou ,protože chci z nerezu, otázka ale zní, jestli ten průměr a síla stěny není malá???
Síla stěny je v pohodě. Průměr bych někde obšlehnul, ale při otáčkách do 5ti tisíc by to stačit mělo. Ovšem, jestli máš místo a lze to namotat i z většího průměru, tak jdi klidně do většího.
nazdar borci...mohl by mi někdo prosím bez nejakych blbých komentářů vysvětlit co to znamená pulzní svody a v čem jsou lepší než normální svody? děkuji...
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
standa123 píše:nazdar borci...mohl by mi někdo prosím bez nejakych blbých komentářů vysvětlit co to znamená pulzní svody a v čem jsou lepší než normální svody? děkuji...
lepší výplach válců, když koukneš tak máš všechny větve svodů stejně dlouhý což u originálů nejni
Chlapci , prace pekna , presne takhle to mam da se rict i ja. ALE , bylo mi vysvetleno a po straveni nekolika hodin na googlu , jsem zjistil ze tohle vypada sice "tunersky" ale je to uplne k hovnu. Tohle nejsou zadny pulzni svody !