PS: Je mi jasné, že nové turbo je nové, ale cena za úpravu na podtlak atd.. by vyšla dost přes 20 000, což už je na poměry studenta co si vydělává z brigády dost.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
bohužel je to tak a je to jak přes kopírák,TDIfun píše:Rozhodne nove originalni turbo. Vlastni mnohaleta zkusenost.
on se pta na turbo pro pozdejsi tuning a ne na zoufaly cin zoufaleho mecho aby se babe zavdecil a pripadne ji pripravil perne chvilky pri nenadalem vybuchu turba a roztoceni motoru do smrti.slovacek.milos píše:bohužel je to tak a je to jak přes kopírák,TDIfun píše:Rozhodne nove originalni turbo. Vlastni mnohaleta zkusenost.
protože nové turbo stojí prachy a hledá se cestička která není a pokud někdo řekne pravdu tak si leští ego, vysmívá se, je to vůl,
protože je něco za pár stovek co není
![]()
nechci zde nikoho poškozovat ale třeba jen případ z tohoto týdne, stará kokta oklepaná 81 kw turbo KO váha KO, když jsem řekl babě před vánocema co dělá za minimální mzdu že je potřeba 2O,OOO kč bylo to něco podobné jak když řekne doktor
rozlezlá rakovina do dvou měsíců umřete![]()
ovládání turba jsem naklepal a přidrátoval tak aby z toho něco šlo a nepadalo do nouzáku, maf off za dvě koruny dioda a za pětikilo jsem byl ten nejlepší člověk na světě
Proč jedině novou, ten repas není schopný pracovat jak má?TDIfun píše:Rozhodne nove originalni turbo. Vlastni mnohaleta zkusenost.