PASSAT 3BG Variant - otvaranie 5 dverí cez DO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
PASSAT 3BG Variant - otvaranie 5 dverí cez DO
PASSAT 3BG 2003.
Nefunguje mi otvaranie zadných kufrových dverí cez dialkové ovládanie anie cez tlačidlo na vodičovej strane. Dalo by sa to nastavaiť , nakodovať ? Ak áno mohol by mi mi niekto napisať návod ? lebo ešte som takúto operáciu nerobil...
Ďakujem
Nefunguje mi otvaranie zadných kufrových dverí cez dialkové ovládanie anie cez tlačidlo na vodičovej strane. Dalo by sa to nastavaiť , nakodovať ? Ak áno mohol by mi mi niekto napisať návod ? lebo ešte som takúto operáciu nerobil...
Ďakujem
VW GOLF MK3 1.9 TDI 81 KW AFN, Kat OFF, EGR OFF, Jednohmota + Pritlačný VR6 - ostatne v plane 
VW PASSAT 3BG VARIANT 2.5 TDI 132 KW BDH 4 MOTION

Ja som kupil auto s tym že to neišlo vôbec... Ale rad by som to nastavil...
A nie je tam orginál alarm, ale meta system neviem čo to ma vplyv na to alebo nie...

A nie je tam orginál alarm, ale meta system neviem čo to ma vplyv na to alebo nie...

VW GOLF MK3 1.9 TDI 81 KW AFN, Kat OFF, EGR OFF, Jednohmota + Pritlačný VR6 - ostatne v plane 

........
Naposledy upravil(a) Vlado742 dne 15 pro 2014, 17:59, celkem upraveno 1 x.

Tym zámkom v piatých dverách neviem otočiť. a tym padom neviem, či je vadný zamok, alebo ho niekto vymenil? Zamok vyzerá byť original z vnutornej strany kufra. Je na nom jeden mikrospinač a to su jedine kable čo su k nemu natiahnute...

-
- Nováček
Zdravím
Mám ten istý problém po stlačení tlačítka na otvorenie kufra na diaľkovom ovládaní sa kufor iba odomkne ale neotvorí ako pri slačení tlačidla na kufry nad značkou a to isté sa deje aj pri stlačení tlačidla na vodičových dverách. Zámok na kufry je zaseknutý neviem tam vopchať ani celý kľúč.. nepomohlo ani WD ani "korozožer"
Idem tam montovať cúvaciu kameru kôli priateľke
tak by som chcel vyriešiť aj toto.
Podarilo sa s tým niečo urobiť?
Passat 3BG 2001, auto kupované pred rokom takže neviem či to pred tým fungovalo
Mám ten istý problém po stlačení tlačítka na otvorenie kufra na diaľkovom ovládaní sa kufor iba odomkne ale neotvorí ako pri slačení tlačidla na kufry nad značkou a to isté sa deje aj pri stlačení tlačidla na vodičových dverách. Zámok na kufry je zaseknutý neviem tam vopchať ani celý kľúč.. nepomohlo ani WD ani "korozožer"

Podarilo sa s tým niečo urobiť?
Passat 3BG 2001, auto kupované pred rokom takže neviem či to pred tým fungovalo