Převodový olej Octavia 2 facelift
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Převodový olej Octavia 2 facelift
Nevíte někdo náhodou kolik přesně litrů převodového oleje se vejde do manuální převodovky Octavia 2 RS Facelift 2010, kód motoru CEGA. Předem díky za informaci...
-
jear ewing
- Přispěvovatel
Re: Převodový olej Octavia 2 facelift
Dle mé zkušenosti, netestuj žádné náhrady a alternativy, zajdi do Škody a dej to co tam má být!!ladulel píše:Nevíte někdo náhodou kolik přesně litrů převodového oleje se vejde do manuální převodovky Octavia 2 RS Facelift 2010, kód motoru CEGA. Předem díky za informaci...
Podle mě je tam objem do 2 litrů..
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
-
jear ewing
- Přispěvovatel
No tak si zajdi do servisu, dej jim Vin a podle toho ti objednají olej..ladulel píše:Mám možnost objednat přímo origo olej a do servisu se mi nechce...
Zajímalo by mě právě kolik ho mám objednat? Někde jsem se dočetl že se vejde 2,3 L, ale právě nevím?
Cena olejů a dílu v autorizáku značně poklesly, chtějí prodávat tak musí jít dolů!
Zrovna u toho oleje, moc toho neušetříš.
Naposledy upravil(a) jear ewing dne 28 pro 2014, 14:50, celkem upraveno 1 x.
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
Měl by to být tento právě: http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/au ... w-75w.html
-
slovacek.milos
- Aktivista
velký techničák a běž do autorizáku řeknou ti ci tam máš a prodají správný olej,
pro představu z jedné převodovky uniklo guferem max tři deci oleje, tonda vzal flašku s GL4 mogul a dolil,
majitel přijel že mu škrtají všechny kvalty, zajeli jsme do autorizáku koupili olej vyměnili a OK
člověk by si řekl tři deci oleje
olej způsobil i takové záhady žes dal třeba jedničku a pak si musel zkoušet co tam dál pujde, vyměnila se spojka a problém stejný, nalili jsme hydraulický olej po deseti km vše OK
pro představu z jedné převodovky uniklo guferem max tři deci oleje, tonda vzal flašku s GL4 mogul a dolil,
majitel přijel že mu škrtají všechny kvalty, zajeli jsme do autorizáku koupili olej vyměnili a OK
člověk by si řekl tři deci oleje
olej způsobil i takové záhady žes dal třeba jedničku a pak si musel zkoušet co tam dál pujde, vyměnila se spojka a problém stejný, nalili jsme hydraulický olej po deseti km vše OK
-
octavia.TDI
- Přispěvovatel
nechci vas strasit ale v tomhle roku se to lamalo jak uz tu nekdo psal,takze to olej presne nevyhodi,vyhodi to oba dva druhy oleje a dava se tam podle cisla prevodovky
jinak ten drazsi se da muze davat do obou dvou,ten levnejsi pouze do cisla skrine.
napln 2,4 a je treba odsat zbytek od diferaku,objednaval sem si na to primo ve skodovce nadobu na odsati...cca 400kc , odsajes cca 4dcl
jinak ten drazsi se da muze davat do obou dvou,ten levnejsi pouze do cisla skrine.
napln 2,4 a je treba odsat zbytek od diferaku,objednaval sem si na to primo ve skodovce nadobu na odsati...cca 400kc , odsajes cca 4dcl
-
octavia.TDI
- Přispěvovatel
buhvi jestli si nerekl tour a oni nemysleli O2 tour , je to beznyšulda píše:No, nechci házet všechny autorizáky do stejnýho pytle ale byl bych s tím opatrnej. Někde jsou pánové ze škody schopni neznalému např. sdělit že ta jedničková Tourka co u nás koupil novou má zcela jistě DPF.
a hlavne myslis ze skladnik tohle potrebuje vedet ??sedi tam za par penez,tak to zadna kapacita nebude