koupim jakekoliv turbo i po smrti
Moderátoři: šulda, Moderátoři
koupim jakekoliv turbo i po smrti
Zdarec schanim jakoukoliv turbinu na 1.9 tdi i po smrti . Je to na experiment . Funkcni turbinu maximalne do 2 tisic .
Za kolik mi nechas to po smrti ?ezop píše:a prozradíš nam svuj experiment? Mam 3 turba po smrti ale asi nic použitelneho vrtule jsou rozšlehane o stěny.Pak tam mam jedno plněfunkčni z Fiat croma 2.5td nebo peugeot boxer ted už nevím to bych nechal za 500.... Bylo to na tdi motoru s pp 764 ale mělo to pozdní naběh ale tlačilo 1.8b
Re: koupim jakekoliv turbo i po smrti
Nikdo nema nic ?yamaha125 píše:Zdarec schanim jakoukoliv turbinu na 1.9 tdi i po smrti . Je to na experiment . Funkcni turbinu maximalne do 2 tisic .
Re: koupim jakekoliv turbo i po smrti
koukam ze porad schanis jakekoliv a ne na svodech. Tim padem si to co jsem ti poslal nech a je to.yamaha125 píše:Nikdo nema nic ?yamaha125 píše:Zdarec schanim jakoukoliv turbinu na 1.9 tdi i po smrti . Je to na experiment . Funkcni turbinu maximalne do 2 tisic .
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Cau, mám doma svoje starý turbo z AGR, předělával jsem na 81kw. Spotřeba oleje s ním byla asi 0,3 litru na tisíc, ale je asi nějak přidřený, natlačil jsem s ním jen 1650 mbar místo 1850.
Auto bylo trošku línější než má bejt, ale jinak jelo úplně normálně, regulace šlapala, cajk.
Za litr je tvoje. Kdybys chtěl tak mám i svody, hadičky mazání, přírubu na výfuk, N75ku.
Auto bylo trošku línější než má bejt, ale jinak jelo úplně normálně, regulace šlapala, cajk.
Za litr je tvoje. Kdybys chtěl tak mám i svody, hadičky mazání, přírubu na výfuk, N75ku.