hybrid tsa 220
Moderátoři: šulda, Moderátoři
hybrid tsa 220
Prodam hybrida tsa 220 od turbosportu puvodni cena 23 tisic .
Turbina ok funguje bezvadne . Nezere olej . Najeto cca 25 tisic kilometru prevazne dalnicnich . Jdu do vetsi .olej menen po 5 tisicich .
Turbina ok funguje bezvadne . Nezere olej . Najeto cca 25 tisic kilometru prevazne dalnicnich . Jdu do vetsi .olej menen po 5 tisicich .
Re: hybrid tsa 220
Nikdo nema zajem .yamaha125 píše:Prodam hybrida tsa 220 od turbosportu puvodni cena 23 tisic .
Turbina ok funguje bezvadne . Nezere olej . Najeto cca 25 tisic kilometru prevazne dalnicnich . Jdu do vetsi .olej menen po 5 tisicrich .
no ono asi nema 25t kmyamaha125 píše:Nikdo nema zajem .yamaha125 píše:Prodam hybrida tsa 220 od turbosportu puvodni cena 23 tisic .
Turbina ok funguje bezvadne . Nezere olej . Najeto cca 25 tisic kilometru prevazne dalnicnich . Jdu do vetsi .olej menen po 5 tisicrich .

ma uz viice ..hm.
TDI ..
Co je to za blbost . Proc by to nemelo mit tolik najeto ?frankie píše:no ono asi nema 25t kmyamaha125 píše:Nikdo nema zajem .yamaha125 píše:Prodam hybrida tsa 220 od turbosportu puvodni cena 23 tisic .
Turbina ok funguje bezvadne . Nezere olej . Najeto cca 25 tisic kilometru prevazne dalnicnich . Jdu do vetsi .olej menen po 5 tisicrich .![]()
ma uz viice ..hm.
kolko mesacne najazdis? 2500-3000kmyamaha125 píše:Co je to za blbost . Proc by to nemelo mit tolik najeto ?frankie píše:no ono asi nema 25t kmyamaha125 píše: Nikdo nema zajem .![]()
ma uz viice ..hm.
TDI ..
Neco kolem 2000 tisic a jezdil sem s tim jen rok . Jinak auto stalo 3 roky v garazi . Nechapu o co ti jde .frankie píše:kolko mesacne najazdis? 2500-3000kmyamaha125 píše:Co je to za blbost . Proc by to nemelo mit tolik najeto ?frankie píše: no ono asi nema 25t km![]()
ma uz viice ..hm.
minuly rok v kvetnu malo turbo 20t km od 10/2013. a dodnes uz len 5000...ked kazdy mesic das 2000.....nejak to nesedi. proste napis rovno ze ma neco kolem 40t km.yamaha125 píše:Neco kolem 2000 tisic a jezdil sem s tim jen rok . Jinak auto stalo 3 roky v garazi . Nechapu o co ti jde .frankie píše:kolko mesacne najazdis? 2500-3000kmyamaha125 píše: Co je to za blbost . Proc by to nemelo mit tolik najeto ?
ako casto plati pravidlo ...nasob dvoma.

TDI ..
Coze v jakym kvetnu . Kupoval sem v rijnu novy . Co to meles za sracky . Dit se ani nezname . Jako nevim co tady zkousis .frankie píše:minuly rok v kvetnu malo turbo 20t km od 10/2013. a dodnes uz len 5000...ked kazdy mesic das 2000.....nejak to nesedi. proste napis rovno ze ma neco kolem 40t km.yamaha125 píše:Neco kolem 2000 tisic a jezdil sem s tim jen rok . Jinak auto stalo 3 roky v garazi . Nechapu o co ti jde .frankie píše: kolko mesacne najazdis? 2500-3000km
ja? skor ty....yamaha125 píše:Coze v jakym kvetnu . Kupoval sem v rijnu novy . Co to meles za sracky . Dit se ani nezname . Jako nevim co tady zkousis .frankie píše:minuly rok v kvetnu malo turbo 20t km od 10/2013. a dodnes uz len 5000...ked kazdy mesic das 2000.....nejak to nesedi. proste napis rovno ze ma neco kolem 40t km.yamaha125 píše: Neco kolem 2000 tisic a jezdil sem s tim jen rok . Jinak auto stalo 3 roky v garazi . Nechapu o co ti jde .
v rijnu ...ale ktory rok...2013
napr. tu
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
v kvetnu si pisal ze mas uz na tom 20t km
tak co blabolis?????

potom sa nediv ze nevies predat turbo.. ked napises 25t km..
a kazdy kto vie citat a pocitat ...si spocita.
mas od toho este doklad nejaky o kupe z turbosportu ..ci aj protokol o vyvazeni?
TDI ..
-
- Přispěvovatel
frankie píše:ja? skor ty....yamaha125 píše:Coze v jakym kvetnu . Kupoval sem v rijnu novy . Co to meles za sracky . Dit se ani nezname . Jako nevim co tady zkousis .frankie píše: minuly rok v kvetnu malo turbo 20t km od 10/2013. a dodnes uz len 5000...ked kazdy mesic das 2000.....nejak to nesedi. proste napis rovno ze ma neco kolem 40t km.
napr. tu
tak co blabolis?????![]()
mas od toho este doklad nejaky o kupe z turbosportu ..ci aj protokol o vyvazeni?
To je uplne neco jineho . Mam 3 auta . Vubec se do me neser kdyz vys hovno nemuzu za to ze si myslis ze clovek ma jen jedno auto .
frankie píše:ja? skor ty....yamaha125 píše:Coze v jakym kvetnu . Kupoval sem v rijnu novy . Co to meles za sracky . Dit se ani nezname . Jako nevim co tady zkousis .frankie píše: minuly rok v kvetnu malo turbo 20t km od 10/2013. a dodnes uz len 5000...ked kazdy mesic das 2000.....nejak to nesedi. proste napis rovno ze ma neco kolem 40t km.
napr. tu
tak co blabolis?????![]()
Nemuzu za to ze si chudak a nemuzes si dovoli treba 2 auta