NAVI MFD + MAXI-DOT + TMC
Moderátoři: šulda, Moderátoři
NAVI MFD + MAXI-DOT + TMC
Potřeboval bych poradit s navigací, vím že se tohle téma probíralo už několikrát, ale řešení mého problému jsem nikde nenašel. Mám Passata 1.9 TDI PD 03/2000, nejdřív jsem si dokoupil NAVI MFD a instaloval jí vše fungovalo bez problémů, pak jsem dokoupil MAXI-DOT s CAN a všechny PC informace na něm fungovaly bez problémů, jen DATA z NAVI ne. Koupil jsem na TACCu třídrát a propojil s budíkama, ale data z NAVI nikde, prý musím koupit TMC box. Ten jsem nyní sehnal (894 a), ale nevím jak jej zapojit, mám origo kabeláž tak vím co zapojit do více PIN zásuvky, ale pak jsou na něm ještě 2 zdířky a tam nevím co dát. Přikládám foto TMC a prosím jestli mi někdo může popsat co kam dát. A jak to pak propojit s budíkama, díky

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
A seš si jistej ,že máš i canovou navigaci?Označení na konci s D nebo G.Jsou až od roku 04 víš.Do 04 jsou s označením A,B,C a jsou ne canové.Zapojení je buď po třech nebo po dvouch drátech.Ale jestli máš can přístrojovku,tak musíš mít i can navi,aby to chodilo. 

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je canová,když to má H a už to odečeítá písmenka.
Ale itak nechápu proč potřebuješ ten TMC box.Myslel jsem že to chodí po třech drátech mezi NAVI a MAXIdotem.Žádný jiný modul jsem v autech s origo navi neviděl.Možná je někde schovaný,ale to nevím.
Ale itak nechápu proč potřebuješ ten TMC box.Myslel jsem že to chodí po třech drátech mezi NAVI a MAXIdotem.Žádný jiný modul jsem v autech s origo navi neviděl.Možná je někde schovaný,ale to nevím.

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, Can navi chodí po dvouch drátech. 

No vidíš.Třebas ale maxidot u OI,Superb neumí bez Can TMC signál z navi zpracovat.Ten TMC u Škodovky platí jako převodník pro maxidot a o platí u všech škodovek.Canové rádia jdou do budíku napřímo,zatím co navi potřebují TMC.Hold zase někde udělali soudruzi chybu.Nevím,jak to jde u VW,jestli tam Can navi půjde napřímo,chtělo by to zkusit
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem u passata ten převodník neviděl.Pokusím se to zjistit až tu bude na place.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Já vím,nechtělo se mi to rozepisovat.
Mě to v autě funguje,vždycky to na mě řve"Pozor,dopravní komplikace" a jiný hlášky při zácpách,atd.