Logo projektor - problém

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kakabus
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Logo projektor - problém

Příspěvek od kakabus »

Dostal jsem 2 led projektory se znakem do dveří. Namontoval jsem je,napojil na světlo ve dveřích. Po otevření normálně svítí,zavřu a zhasnou. Pak jsem si ale všimnul,že jako by svítili i při zavřených dveřích,něco tam prosvítá. Když jsem dveře otevřel normálně svítí. Tak jsem dveře otevřel,nasimuloval zavřené dveře,dveřní světlo i projektor zhasli. Ale v okamžiku kdy v kabině po půl minutě zpožďovač zhasnul osvětlení kabiny,se projektory na obou stranách nepatrně rosvítili,světlo ve dveřích ne. Jako by tam šel nepatrný proud,zatím jsem to neměřil. Napadá někoho kde je chyba,proč po zhasnutí kabiny se projektory minimálně rozsvítí? Je to Leon 2000 81 kw.Díky.
krepy
Přispěvovatel

Re: Logo projektor - problém

Příspěvek od krepy »

kakabus píše:Dostal jsem 2 led projektory se znakem do dveří. Namontoval jsem je,napojil na světlo ve dveřích. Po otevření normálně svítí,zavřu a zhasnou. Pak jsem si ale všimnul,že jako by svítili i při zavřených dveřích,něco tam prosvítá. Když jsem dveře otevřel normálně svítí. Tak jsem dveře otevřel,nasimuloval zavřené dveře,dveřní světlo i projektor zhasli. Ale v okamžiku kdy v kabině po půl minutě zpožďovač zhasnul osvětlení kabiny,se projektory na obou stranách nepatrně rosvítili,světlo ve dveřích ne. Jako by tam šel nepatrný proud,zatím jsem to neměřil. Napadá někoho kde je chyba,proč po zhasnutí kabiny se projektory minimálně rozsvítí? Je to Leon 2000 81 kw.Díky.

povedal by som ze ked komfortka uspi dvere tak este nejaky zbytok energie prechadza do projektorov a kedze led maju malu spotrebu energie
tak trva nejaky cas kym energia spotrebuje to je ako ked niekde das ledku tak akoby zmuri (wallbash) skus simulovat zavrete dvere a po cca2 hodinach ci bude svietit
VW GOLF IV TDI 1.9 81kw 1999
kakabus
Sběrač informací

Příspěvek od kakabus »

Zkoušel jsem,dveře otevřeny 6 hodin,a výsledek pořád stejný,přesto díky. Ještě někoho něco napadne ? Jediné co mě napadlo dodělat do dveří klasický dveřní spínač a zapojit přímo na něj, ale je to vrtání do dveří a to až v krajním případě.
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

daj tam male 12V rele a mas klud.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

A nebo tu vopicarnu hod do popelnice.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
krepy
Přispěvovatel

Příspěvek od krepy »

alebo tam dat odpor mohlo by to pomoct
VW GOLF IV TDI 1.9 81kw 1999
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Nebo se na to vykašlat. I když svítěj naplno, tak berou prd. Měřil sem to, ale už si nepamatuju kolik to bylo. Myslim, že v jednotkách mA, tj zanedbatelné.
Oct asv 2000, DieselPower
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

projektory se dělaji ve verzích 3-5-7W takže odběry malý
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
kakabus
Sběrač informací

Příspěvek od kakabus »

pánové díky za rady, ale mě trochu vystrašilo v návodu, kde je psáno, že můžou svítit max 3 minuty, jinak hrozí tepelné poškození, tak nevím.
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Hrozí vysvícení loga. Ale jak si psal, jen to žhne. Takže bys logo vypálit neměl.
Oct asv 2000, DieselPower
kakabus
Sběrač informací

Příspěvek od kakabus »

jasně špatně jsem se vyjádřil, při tom žhnutí to asi nevypalím, ale ty 3 minuty mě trochu vystrašily. ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“