Logo projektor - problém
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Logo projektor - problém
Dostal jsem 2 led projektory se znakem do dveří. Namontoval jsem je,napojil na světlo ve dveřích. Po otevření normálně svítí,zavřu a zhasnou. Pak jsem si ale všimnul,že jako by svítili i při zavřených dveřích,něco tam prosvítá. Když jsem dveře otevřel normálně svítí. Tak jsem dveře otevřel,nasimuloval zavřené dveře,dveřní světlo i projektor zhasli. Ale v okamžiku kdy v kabině po půl minutě zpožďovač zhasnul osvětlení kabiny,se projektory na obou stranách nepatrně rosvítili,světlo ve dveřích ne. Jako by tam šel nepatrný proud,zatím jsem to neměřil. Napadá někoho kde je chyba,proč po zhasnutí kabiny se projektory minimálně rozsvítí? Je to Leon 2000 81 kw.Díky.
Re: Logo projektor - problém
kakabus píše:Dostal jsem 2 led projektory se znakem do dveří. Namontoval jsem je,napojil na světlo ve dveřích. Po otevření normálně svítí,zavřu a zhasnou. Pak jsem si ale všimnul,že jako by svítili i při zavřených dveřích,něco tam prosvítá. Když jsem dveře otevřel normálně svítí. Tak jsem dveře otevřel,nasimuloval zavřené dveře,dveřní světlo i projektor zhasli. Ale v okamžiku kdy v kabině po půl minutě zpožďovač zhasnul osvětlení kabiny,se projektory na obou stranách nepatrně rosvítili,světlo ve dveřích ne. Jako by tam šel nepatrný proud,zatím jsem to neměřil. Napadá někoho kde je chyba,proč po zhasnutí kabiny se projektory minimálně rozsvítí? Je to Leon 2000 81 kw.Díky.
povedal by som ze ked komfortka uspi dvere tak este nejaky zbytok energie prechadza do projektorov a kedze led maju malu spotrebu energie
tak trva nejaky cas kym energia spotrebuje to je ako ked niekde das ledku tak akoby zmuri

VW GOLF IV TDI 1.9 81kw 1999