2.0tdi 103kw BMP

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
josef fejfar
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

2.0tdi 103kw BMP

Příspěvek od josef fejfar »

zdarec.mam vw passat 2.0tdi 103kw bmp 4motion je to 2006 a 140 000km.kdyz je motor studeny tak ma normalni zvuk ale jakmile se ohreje tak se mi zda jako kdyby se vnem presejpali maticky.neni to nic hroznyho mozna to moc posloucham ale treba ma nekdo zkusenosti.mam stim najeto pres 20tis km a nic se nemeni.vykon ok spotreba taky.rozvody kladky remeny vechno jsem delal.
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Pravdepodobne vytahana reťaz pohonu vyvazovacich hriadeľov. Pozri www.vyvazovaky.cz ries to čím skôr, inak znicis motor.Ked stlacis spojku tiez to chrasti?
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
josef fejfar
Přispěvovatel

na spojku to nema vliv.chystam se menit pohon olejoveho cerpadla tak to skouknu.co kdyz to bude mit ozubene kola?poradis mi jak se serizuje zubova vule?
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Ak tam budeš mať reťaz, čo budeš vzhľadom na rok výroby, najlepšie je vymontovat celý modul s vyvazovakmi a z vyššie uvedeného linku kúpiť nový modul.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Panky
Přispěvovatel

Příspěvek od Panky »

BMP rok 2006 má kola na vyvažováku. Mám ten stejný motor i rok a před třema měsícema jsem dělal modul. Jinak se Šarikem co opravuje moduly velice solidní jednání, mohu jen doporučit..
Na to chrastění bych typoval spíš dvouhmotu, protože mi to taky chrastilo a když jsem ji měnil, tak byla uplně na kaši. Ven alá flexa. Ale do poslední chvíle se to chovalo normálně, žádný extrémní hluk..
josef fejfar
Přispěvovatel

nad tim jsem taky premyslel ale nevim jaky to ma priznaky.spojka bere uplne normal.ani zadny klepani vibrace atd niceho jsem si nevsiml.kolik ma tak dvouhmota zivotnost?po nedeli sundam vanu a uvidime.taky jsem se bavil s kamaradem a pry se nechaji vyvazovaky uplne vyhodit a predelat to na klasiku 1.9tdi pd.uvidime.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“