ZÁMEK na volant- prosím o rady
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ZÁMEK na volant- prosím o rady
Ahoj, prosím o Vaše názory k zamykání volantu s ROTARY ZÁMkem. Hledám něco, co aspoň trochu odradí případné zloděje. Tedy, zamykám volant otočením bez klíčku, mám imobilizér a ještě bych chtěl něco, co jde vidět. Slyšel jsem o relé na dálkové ovládání... také o něm přemýšlím---- jen relé se dá donést nové.
Budu vděčný za každou radu od profíků i amatérů.
Děkuji
Budu vděčný za každou radu od profíků i amatérů.
Děkuji
Ja použivám zamek pedálů a jsem spokojený
http://www.bullock.cz/
GIV AHF 176ps..380nm..TDIfun...
VB,S764,11mm,IC140,ATD LuK no HDS
Nemožné je pouze slovo
Nemožné je pouze slovo
Díky za info. Musíš si nějak vystoupit, nebo se to dá v pohodě nandat a vyndat bez vystoupení či posunutí sedačky?copins píše:Ja použivám zamek pedálů a jsem spokojený
uplně v pohodě nevystupuju ani neposunuju sedačku, zamknu (tedy zacvaknu) jednou rukouterzdek píše:Díky za info. Musíš si nějak vystoupit, nebo se to dá v pohodě nandat a vyndat bez vystoupení či posunutí sedačky?copins píše:Ja použivám zamek pedálů a jsem spokojený

GIV AHF 176ps..380nm..TDIfun...
Nemožné je pouze slovo
Nemožné je pouze slovo
u český pojišťovny havarijka,vč. povinnýho ručení a extra skel,abych nemusel čelní dávat na havarijku je to asi 10.700,- hodnota auta je asi 160 tis. Když mi ho ukradnou, tak sice budu muset sáhnout do kapsy a koupit si jiný, ale pokud ho nenajdou tak aspoň těch 150 se mi vrátí.terzdek píše:O zederu jsem slyšel, ale je to celkem drahota. Kolik tě vyjde pojiš. proti krádeži?Biimbo píše:já používám havarijní pojištění vč. krádeže
co je ale prý dobrý je ZEDER..
Asi ho také udělám... pokud bude do 500 měs.
Když stojím přes víkend v praze, tak bych asi klidný spaní bez pojistky neměl. A na podzim mi spadla při námraze větev na auto,strom zdravej, takže za to vlastník nezodpovídá a být to vetší kus a nemít havarijku, tak bych měnil střechu za svý. To mi řekli policajti. Už jsem si na to tak zvyknul že bez pojistky ani metr..
A zvyknul jsem si zamykat construct u obchoďáku a i doma za vraty

Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Nechci ti brát iluze, ale pojistná částka je jen cifra, dle které si máš myslet jak to máš dobře pojištěné a aby jsi zaplatil co nejvíce, ale auto máš pojištěné na obvyklou cenu vozidla, což není cena za kterou se běžně tyto vozy prodávají.
Mohu ti dát příklad obvyklé ceny: O2 sedan, 2006, 240tis. km, 1.9tdi, dovoz výbava: polokůže, columbus, MF volant, xenony, digi klima, alu kola, maxidot, výhřev sedaček, 4x okna OBVYKLÁ CENA cca 70tis.
A teď mluv, zkus se zeptat pojišťovny jaká je cena tvého vozidla dle jejich tabulek
Odpověď: Cenu řeší likvidátor až při pojistné události.
Mohu ti dát příklad obvyklé ceny: O2 sedan, 2006, 240tis. km, 1.9tdi, dovoz výbava: polokůže, columbus, MF volant, xenony, digi klima, alu kola, maxidot, výhřev sedaček, 4x okna OBVYKLÁ CENA cca 70tis.
A teď mluv, zkus se zeptat pojišťovny jaká je cena tvého vozidla dle jejich tabulek

Odpověď: Cenu řeší likvidátor až při pojistné události.
Tel:776005385 Nový Bor
je potřeba rozlišit jakou tu pojistku máš, záleží kdo ti ji dělal a na jakou hodnotu ji máš, pokud tabulkovou, tak dostaneš almužnu, pokud na reálnou, tak se tak nějak zmůžeš na nákup čehosi ve stejné ceně, bohužel toto existuje i v pojištění domků, sám jsem si tím prošel, 3/4 pojistek je podraz a jde jen za provizí agenta
a já tvrdím a všude to říkám, že dobře pojištěnej jsi do té doby, než se něco stane

a já tvrdím a všude to říkám, že dobře pojištěnej jsi do té doby, než se něco stane

yirka: nechám si poradit, která pojišťovna to má jinak, protože jsem si dal práci a přečetl si pojistné podmínky od většiny pojišťoven (to je ten 20 stránkový sešit co dostanete hrdě do desek a nikdo to nečte) a všude je to na obvyklou cenu vozidla. Pojistná částka je pouze horní hranice pojistného plnění i v případě, že by obvyklá hodnota vozu byla 2x taková
Tel:776005385 Nový Bor