AFN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
AFN
zdravím všechny.Mám dotaz.Na AFN motoru mi odešel do věčných lovišť klínek na klice ozubeného kolečka rozvodů.Jaký jiný spodek motoru nebo kliku do toho motoru nacpu.Je to toledo 97.rok.hlavu čerpadlo atd mám O.K děkuji za info.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
pokud na to máš to udělátko (čelní frézu) tak to na autě udělat jde uplně v pohodě. Měl jsem taky žvejklou plošku plus dodělané klínky na dalších třech místech. Po ofrézování + nové kolečko a šroub a pořádné utažení to jezdí v pohodě dál. Už je to cca 8 let.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
-
- Aktivista
a když ti to trochu ujede, tak máš ještě dva pokusy
mě to takhle dohromady ujelo dvakrát než jsem pochopil, že jedině ta fréza to vyřeší permanentně.
Fréza jde od někoho půjčit a nebo si ji nech udělat jako já, stála mě v nástrojárně 2 tis. Udělal jsem si novou plošku na klice a frézu asi za 2 roky za tisíc prodal,auto pokud vím dodneška jezdí.

mě to takhle dohromady ujelo dvakrát než jsem pochopil, že jedině ta fréza to vyřeší permanentně.
Fréza jde od někoho půjčit a nebo si ji nech udělat jako já, stála mě v nástrojárně 2 tis. Udělal jsem si novou plošku na klice a frézu asi za 2 roky za tisíc prodal,auto pokud vím dodneška jezdí.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.