prisposobenie dialk ovladacou na vyskakovacke
Moderátoři: šulda, Moderátoři
prisposobenie dialk ovladacou na vyskakovacke
nevie niekto poradit ,kedze som mal len jeden kluc vyskakovacku,zohnal som si od znameho takisto vyskakovacku nakodoval immo,vymenil planzetu ale neide mi prisposobit dialove na kluci podla navodu vo VIS-e,stale mi prisposobi len ten stary kluc,nepozna niekto nejaku fintu?robil som to v komfortsysteme kanal 21 myslim ,pocet klucov 2,nevie niekto nejaku fintu ?dakujem!
Audi A4,1,9Tdi,96kW PD,AVF,avant,quattro,6-kvalt,´02
- woodman007
- Přispěvovatel
kanal 01 mam nepristupny len ten 21,auto mas v podpise dolucosby píše:Napiš jaké máš auto a rok.
Jinak 46,10-00-vymaz adapt.hodnot,kanál 01-počet ovladačů dáš 2,uložíš,zmáčkneš jeden po druhém a je to
Naposledy upravil(a) bernardi dne 21 črc 2007, 21:23, celkem upraveno 1 x.
- woodman007
- Přispěvovatel
- woodman007
- Přispěvovatel
ake kanaly?kde myslis ze by to este mohlo byt?adapt hodnoty normalne vymazem,aj tacitka mi po vymazani prestanu ist takze myslim ze som aj vo spravnom kanali,ktosi mi spominal ze je treba prisposobovat po jednom kluci moze to byt pravda?to som este neskusalcosby píše:mrkni na jiné kanály.Jde udělat výmaz adapt.hodnot?
to je pakaren ,je to dost nejasne napisane ale ked som pochopil dobre tak naucenym klucom odomknut auto zapnut zapalovanie pripojit vag a tak ucit novy kluc podla toho postupu?inak very diki za radu:)cosby píše:Pokud vymažež adapt.hodnoty ajde ti to v 21 tak je to OK.Potom si myslím,že máš na 99% jinou frekvenci.Zkoušel jsi jako první udělat ten druhý ovladač??Jinak u A6 se volí pamě´tové místo.Počkej,něco ti pošlu
Naposledy upravil(a) bernardi dne 21 črc 2007, 22:13, celkem upraveno 1 x.