Záměna Vzpěry od kapoty na kufr?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Maradona18
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Záměna Vzpěry od kapoty na kufr?

Příspěvek od Maradona18 »

Zdravím :D
Měl tu někdo někdy problém stím,že nemohl namontovat plynové vzpěry na 5.té dveře kufru?. :?
Na VW Golf 4 5.ti dveř,mi nedrží vzpěry ,zajel jsem to autokelly,kde jsem se nechal informovat tím,zda je možné je přehodit (zaměnit).kufr/kapota.
Pán povídal,že ne,proto jsem mu jasně řekl,že chci 2xplynové vzpěra vw golf 4 99 r.v. vzpěry na 5.té dveře(kufr),ochotně mi je přinesl,já zaplatil a jelikož jsem byl firemním nemohl jsem vyzkoušet,ale až doma jsem zjistil,že mi nasadit nejdou,pač jsou o cca 5 mm delší a abych je zacvakl,musel bych jóóó sakra vyhnout kufr hore :D .
Nevíte co s tím,zda jsou zaměněny nebo jsou správné,ale musím ty dveře vážně vyhnout nahoru? :? :?
Než pujdu reklamovat,nechám se informovat od vás,nechci vypadat za blbce (wallbash) :D (LOL)
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

nevyhybej 5 vrata hore ale zamáčkni vzpery dole (LOL)
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Jen pro přesnost - ne dole do plechu! Ale vzpěru, konkrétně její píst zatlačit do vzpěry. Tím se zkrátí celková délka vzpěry a pak tam půjde skoro sama (wallbash)

(rofl) jsem se dlouho tak nepobavil, snad ani není možný (rofl)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
meeiro
Přispěvovatel

Příspěvek od meeiro »

fakt nikam nechod byl bys za blbce, proste je nasad :):)
Audi A4 B5, gt2260v, spodek AVF,hlava AHF, 12mm,spičky 0.310, výfuk 70mm, saní 55mm, FMIC
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Ty máš problém s tim, že kufr nejde otevřít víc kvůli pantům, nebo kvůli tomu, že starej píst na jedný straně nepustí kufr otevřít víc, abys nasadil na druhý straně novej?

PS: nějak mi uniká smysl legrace...
Oct asv 2000, DieselPower
meeiro
Přispěvovatel

Příspěvek od meeiro »

5mm ??
Audi A4 B5, gt2260v, spodek AVF,hlava AHF, 12mm,spičky 0.310, výfuk 70mm, saní 55mm, FMIC
slovacek.milos
Aktivista

Re: Záměna Vzpěry od kapoty na kufr?

Příspěvek od slovacek.milos »

Maradona18 píše:nechci vypadat za blbce (wallbash) :D (LOL)
5mm (LOL) už se stalo :D

http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 4060,d.ZGU
Maradona18
Přispěvovatel

Příspěvek od Maradona18 »

Jde o to,že délka vzpěry je 500mm a já potřeboval 495,vzpěru sjem zkoušel ztlačit,ale asi jím málo špenátu :D (LOL)
Dnes jsem zajel do shopu,kde jsem to koupil,řekl jim problém a pán uznal pravdu že mi dal vzpěru na kapotu,takže mi dal nové,o pul císla kratší a ta tam padla jak ulitá (LOL) .
Takže problém vyřešen
Děkuji :) :D
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

A pak kdo je tady za blbce? Já napočítal 4 kusy...
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Očividně ty...

1. vzpěry se nasazují v plně otevřeném stavu, takže delší stačí zamáčknout a nasadit půjde vždy. Pokud ne, tak je chyba mezi židlí a klávesnicí. Pardon mezi kastlí a vraty!
2. nepsal, že se mu tam prostě nevejde v zavřené stavu, tj. nejde dovřít.

Takže až se budou lidi vyjadřovat správně a přesně, tak tu nebudou muset probíhat diskuze o tom, kdo je větší blbec :-D
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
meeiro
Přispěvovatel

Příspěvek od meeiro »

mozna jsem blbec ale podle toho jak byl napsany topic tak jsem odpovidal ze zkusenosti.. 0.5 cm proste jde dat...
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

HanZ píše:Očividně ty...

1. vzpěry se nasazují v plně otevřeném stavu, takže delší stačí zamáčknout a nasadit půjde vždy. Pokud ne, tak je chyba mezi židlí a klávesnicí. Pardon mezi kastlí a vraty!
2. nepsal, že se mu tam prostě nevejde v zavřené stavu, tj. nejde dovřít.

Takže až se budou lidi vyjadřovat správně a přesně, tak tu nebudou muset probíhat diskuze o tom, kdo je větší blbec :-D
No vim, že seš ostrej jak břitva, tak se nebudem pouštět do nějakejch rozsáhlejších akcí, že...
Autor psal, že vrata nejdou otevřít dost na to, aby tam ty vzpěry nacpal. Nejspíš už panty nepovolily dveřím víc otevřít. Delší vzpěry by při každym otevření páčily dveře z pantů, tak nechápu, co jste mu tady radily.
Takhle sem to pochopil já. Možná blbě, ale snažil sem se porozumět a ne hned rozdávat blbečky.
meeiro
Přispěvovatel

Příspěvek od meeiro »

no a ja to chapu tak ze i kdyby to bylo o 5mm delsi ze to zavrit pujde a nic to pacit nebude... proto jsem to napsal slusne a jen jsem pouzil jeho vyraz :) ale to je jedno on uz to vyresil jestli jsem ho urazil omlouvam se Maradona18
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Pája 19 píše:A pak kdo je tady za blbce? Já napočítal 4 kusy...
A ty se divíš?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

blbců se najde celá stránka

plynová vzpěra víka motoru má 5OO mm výtlačná síla 35O Nm 12.24.802

plynová vzpěra na páté dveře má 5OO mm a výtlačná síla 5OO Nm, 42.38.800

prodejce v kel umí obsloužit i blce a prodá mu co chce 495mm je na koktávku 40.14.803 stačí se jen pohrát s čísly (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“