zly soft?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zly soft?
čaute chalani dal som na passat b5 1.9 tdi afn 81 kw trysky sprint 764 nastavene na stolici , turbo z passata 130ps 96 kw a nechal som upraviť soft u mareka banasa z nových zámkov,pred chipom mi to padalo do nudzoveho režimu a taktiež aj po chipe mi to pada do nudzoveho režimu logoval mi to za jazdy a stale ak sa to dostalo na 2530mbar tak to hodilo nudzovy režim....povedal mi že si mam nechat nastavit tyčku na variabilite turba že ju mam predlžiť o 4 alebo 5mm a nalogovat to,tak som to spravil a stale to pada do nudzoveho režimu neviete čo by stym mohlo byť ? jeden mi vravel že to pada kvoli tomu že mam b-čidlo tlaku v sacom potrubi a že tam mam dať c -čidlo a že to už nebude padať lebo že b čidlo je iba do 1.5 baru a vtedy nariadi riadiačke aby to hodilo nudzovy režim,,tak neviem dakujem za každu jednu radu prikladam log už po predlženi tyčky na banke .... http://leteckaposta.cz/574176574
to mas cidlo jeste v jednotce...takze asi draty na konektor ven z jednotky a treba na cooler nebo vedeni C cidlo... ale myslim ze slusny sw by sel udelat i na b cidle, dokonce u nekterych 96 jsem videl B cidlo.
Audi A4 B5, gt2260v, spodek AVF,hlava AHF, 12mm,spičky 0.310, výfuk 70mm, saní 55mm, FMIC