Golf 1.9 TDi 85KW AJM hodně tlačí turbo

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Vendis
Nováček
Odpovědi: 0

Golf 1.9 TDi 85KW AJM hodně tlačí turbo

Příspěvek od Vendis »

Zdravím
Řeším problém ohledně dcery auta. Je to Golf 1.9 TDi 85KW AJM loni vlétě se jí střihlo turbo. Spáplo olej a fouklo se i těsnění pod hlavou. Od kolegy z práce jsem tam dal jiné turbo z funkčního motoru přesto jsem ho vyčistil. Zároveň udělal nový rozvody a nový těsnění pod hlavu. Od té doby auto sice malinko línější ale v pohodě. Poslední měsíc začlo hodně tlačit turbo a padá do nouzáku na Vagu až skoro 2600 mbarů. Vyměnil jsem hadičky od ventilů, N75 je nový a funguje. Znovu vyndal turbo, olej netlačí a je čistý, lopatky taky chodí volně. Většinou během ujetí 1 kilometru to padne do nouzáku včera jsem to měl na Vagu za jízdy dvakrát za sebou padlo a pak posledních asi 5 kiláků tlačilo zase turbo krásně. Dnes zase nouzák pak pár km zase jede.
Žolík
Přispěvovatel

Turbo

Příspěvek od Žolík »

Udělějte LOG turba na 3.stupeň ať je vidět jak se chová regulace. Pokud máte možnost diagnostiky, Jinak každý víkend jezdím do Chomutova tak bych vám to mohl načíst. Kdyžtak napište, a kouknem na to .
Vendis
Nováček

Příspěvek od Vendis »

můžete mi někdo prosím skouknout log

http://uloz.to/xaJgxyEG/vag-log-rar
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“