CD Symphony MP3

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tukydydes
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

CD Symphony MP3

Příspěvek od tukydydes »

Nevíte někdo jak vypálit CD (mp3) tak aby když ho šoupnu do rádia, tak aby když zmáčknu např. tlačítko 1 tak aby to hrálo složku na cd - (CD1).

U někoho jsem to tenkrát viděl měl na cédu složky CD1 - CD6 pod tím různé žánry muziky a když zmáčknul např. tlačítko 2 tak mu to hrálo složku CD2. Zase je pravda že to tenkrát měl přes čtečku karet kterou měl píchnutou na vstup do rádia (na kartě SD 6 složek s muzikama) takže je možný se se to chovalo jako changer.
Oktopod 1,9 TDI, r.v. 2000, AHF, 81kW -> 113kW/355 Nm (MUDr. TDI Fun)
PP764, HDS57+VR6, EGR off, KAT off, zadní puky TT, 605.000km, první majitel :D
WEBASTO Thermo Top C, ETKA 8.1, VAG-ína 18.9.0, VIS 6.5, FiatEcuScan, FordDiag
tucnak01
Nováček

Příspěvek od tucnak01 »

Mam adapter ktery jsem pred lety koupil na xcarlink.cz a je tam treba vytvorit adresare CD01 az CD06. Jinak to tridit nejde
RudisTDic
Aktivista

Re: CD Symphony MP3

Příspěvek od RudisTDic »

tukydydes píše:Nevíte někdo jak vypálit CD (mp3) tak aby když ho šoupnu do rádia, tak aby když zmáčknu např. tlačítko 1 tak aby to hrálo složku na cd - (CD1).

U někoho jsem to tenkrát viděl měl na cédu složky CD1 - CD6 pod tím různé žánry muziky a když zmáčknul např. tlačítko 2 tak mu to hrálo složku CD2. Zase je pravda že to tenkrát měl přes čtečku karet kterou měl píchnutou na vstup do rádia (na kartě SD 6 složek s muzikama) takže je možný se se to chovalo jako changer.
symphony mp3 NEUMÍ hrát ze složek.. musíš to všecko naházet na disk dohromady..
Ty čtečky usb nejsou špatné,ale taky to není výhra,mám 2 a každá má nějakou tu neduhu..
Octavia II RS
tukydydes
Přispěvovatel

Příspěvek od tukydydes »

díky za info myslel jsem si že to nebude z CD makat...
dávat zase 2.500,- za čtečku na to se můžu vybodnout, investuji raději do něčeho účelnějšího :)
Oktopod 1,9 TDI, r.v. 2000, AHF, 81kW -> 113kW/355 Nm (MUDr. TDI Fun)
PP764, HDS57+VR6, EGR off, KAT off, zadní puky TT, 605.000km, první majitel :D
WEBASTO Thermo Top C, ETKA 8.1, VAG-ína 18.9.0, VIS 6.5, FiatEcuScan, FordDiag
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“