klepnání při zhasnutí motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
klepnání při zhasnutí motoru
Zdravím,
v poslední době se mi při vypnutí motoru mého VW BORA 1.9 PD 96kW ozývá dost hlučné klepání nebo spíš se motor celý otřese.
Auto má najeto cca 250tis km, dvouhmota byla měněná při 130tis.
Zajímavé je, že když při chcípnutí motoru vyšlápnu spojku, zatřesní skoro zmizí.
Předem díky všem za radu.
v poslední době se mi při vypnutí motoru mého VW BORA 1.9 PD 96kW ozývá dost hlučné klepání nebo spíš se motor celý otřese.
Auto má najeto cca 250tis km, dvouhmota byla měněná při 130tis.
Zajímavé je, že když při chcípnutí motoru vyšlápnu spojku, zatřesní skoro zmizí.
Předem díky všem za radu.
-
- Aktivista
-
- Nováček
Předem moc díky, za radu.Biimbo píše:nebo převodovka. Klepou snad všechny 6Q při doběhu i s novou dvohmotou. Klapka ti funguje normálně?
V autech se vyznám jen málo, takže nevím, jak poznat, jestli funguje nebo nefunguje klapka. Co se převodovky týče, řazení chodí krásně hladce, jako u novýho auta.
-
- Aktivista
Alkoholiku mrkni na tohle, pak už tu klapku najdeš. Je potřeba sundat gumový koleno a pak je na ní vidět.
http://imgbox.com/abjZgETn
Miloši uříznout podpatky vyjde levnějc, tak až půjde tvoje polovička spát, skoč do sklepa pro pilku...
http://imgbox.com/abjZgETn
Miloši uříznout podpatky vyjde levnějc, tak až půjde tvoje polovička spát, skoč do sklepa pro pilku...
Oct asv 2000, DieselPower
-
- Nováček
Přesný popis toho co se tam děje.benkodom píše:Dělá to dvojhmota, taky mě to čeká i se spojkovou sadou. Necítíš vibrace v pedálu při sešlápnutí spojky? Jestli ano, jestli to tak trošičku kope a taky jestli se ti ozývá z místa od pravého kola takové klepání, které mizí, když sešlápneš spojku = dvojhmota.
No nedá se nic dělat, budu muset na výměnu.
Každopádně díky moc všem co se ozvali. Moc jste mi pomohli