Alhambra cenral nezamkne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Alhambra cenral nezamkne
Zdar vsetci, vedel by niekto poradit?
Alhambra 2005
Pri zavreti auta sa nezamknu vsetky dvere: Sofer+kufor+nadrz vzdy, spolujazdec vacsinou ano, zadne bocne dvere malokedy.
Skusal som to rucne klucom a robi to iste. Ked zamknem tlacidlom zvnutra pri ovladani okien, tak zamkne, ale odomknut nejde. Tento diel tlacidiel som uz skusal menit za iny a nic sa nezmenilo.
Motorcek v zadnych bocnych dverach som skusal menit a robil to iste.
Daky napad co s tym?
Alhambra 2005
Pri zavreti auta sa nezamknu vsetky dvere: Sofer+kufor+nadrz vzdy, spolujazdec vacsinou ano, zadne bocne dvere malokedy.
Skusal som to rucne klucom a robi to iste. Ked zamknem tlacidlom zvnutra pri ovladani okien, tak zamkne, ale odomknut nejde. Tento diel tlacidiel som uz skusal menit za iny a nic sa nezmenilo.
Motorcek v zadnych bocnych dverach som skusal menit a robil to iste.
Daky napad co s tym?
Alhambra cenral nezamkne
U SAGu jsou mikrospínače ve sloupcích, ale haranti je často ukopnou. Ale v tomhle množství nezamykajících dveří bych spíš prohlíd ty kabely ve dveřích
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Tak kontakty v prechodkach precistene, pospajane.
Najprv vsetko fungovalo, dokonca aj zamok pri ovladaci okien isiel, az neskor sa chyba prejavila zase.
Central vedie svoj vlastny zivot a robi si co chce. Niekedy zamkne vsetko, inokedy neotvori. Sofer+kufor ale vzdy funguje.
Nevie niekto poradit co s tym? Pripadne niekoho doporucit v okoli BA co by bol ochotny sa na to pozriet??
Najprv vsetko fungovalo, dokonca aj zamok pri ovladaci okien isiel, az neskor sa chyba prejavila zase.
Central vedie svoj vlastny zivot a robi si co chce. Niekedy zamkne vsetko, inokedy neotvori. Sofer+kufor ale vzdy funguje.
Nevie niekto poradit co s tym? Pripadne niekoho doporucit v okoli BA co by bol ochotny sa na to pozriet??
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0