řidici jednotka sharan

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kůřa
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

řidici jednotka sharan

Příspěvek od kůřa »

zdravim,jde poznat podle čísla jednotky motoru jestli jde přehrávat přes kabel nebo se musí letovat??? číslo je 028 906 021 GT je to sharan tdi 81kw...
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Letovat
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Hodně blbá, ale neskutečně užitečná rada: Když se na toto musíte ptát, tak to nedělejte! Jinak tu bude v zápětí další téma: Jak opravit dom*danou jednotku? (wallbash)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
kůřa
Přispěvovatel

Příspěvek od kůřa »

HanZ píše:Hodně blbá, ale neskutečně užitečná rada: Když se na toto musíte ptát, tak to nedělejte! Jinak tu bude v zápětí další téma: Jak opravit dom*danou jednotku? (wallbash)
ja to dělat nebudu,chci jen vedet jestli ji mám vymontovat nebo to pujde přes kabel
toefuk
Aktivista

Příspěvek od toefuk »

Aj cez kabel obcas treba vymontovat a pajkovat ;) , zalezi kto a cim ti to bude flashovat, daj bacha aby si nesiel domov potom busom alebo vlakom. (LOL)
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

kůřa píše:
HanZ píše:Hodně blbá, ale neskutečně užitečná rada: Když se na toto musíte ptát, tak to nedělejte! Jinak tu bude v zápětí další téma: Jak opravit dom*danou jednotku? (wallbash)
ja to dělat nebudu,chci jen vedet jestli ji mám vymontovat nebo to pujde přes kabel
V tomto případě si s tím poradí ten, kdo to bude dělat, přesně tak jak píše toefuk ;)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“