Jaké z vašich aut , která jste měli považujete za nejlepší?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jaké z vašich aut , která jste měli považujete za nejlepší?
Klidně ohodnoťte i to jedno, co máte. Zajímá mne hodnocení lidí, kteří auta mají rádi a nechtějí dělat reklamu tomu kterému modelu nebo bazaru... 

nepropadat panice...
Octávia 1959-Jednoduché,bez vážných problémů.Jen ta koroze.Vlastnil jsem 7let.
Škoda 120L-Taky si nemůžu stěžovat.Jen ta koroze.V rodině 25let.
Renault 21 1.7-Už mě nesmí do baráku.Furt něco se sralo.Hlavně chlazení.Vlast.7let.
Seat Ibiza 1998 1.4-Dotěd.Spokojenost.Vlast.8let
Octávia 1.9 -Doted.Prostě nezmar.Vlast 10let
Škoda 120L-Taky si nemůžu stěžovat.Jen ta koroze.V rodině 25let.
Renault 21 1.7-Už mě nesmí do baráku.Furt něco se sralo.Hlavně chlazení.Vlast.7let.
Seat Ibiza 1998 1.4-Dotěd.Spokojenost.Vlast.8let
Octávia 1.9 -Doted.Prostě nezmar.Vlast 10let
OCTAVIA- ALH
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Za mě Octavia I, TDI ASV, rok výroby 2004 i přesto, že jsem koupil jako 4 létou ojetinu se 180 tis km-poctivými, za neuvěřitelných 260 tis Kč, jednoznačně nejspolehlivější vůz který jsem měl, koupeno od Ald automotive(operativní leasing Komerční banky).
A největší schit u mě Subaru Forester diesel, je to Dacie pro Američany!
A největší schit u mě Subaru Forester diesel, je to Dacie pro Američany!
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
Jsem tak trochu patriot, takze jsem mel vždy Skodovky, první byla Skoda 100 , mel jsem hodne let, nikdy me nenechala ve stichu, vždycky jsem dojel a vždy nastartoval, i tezkejch mrazech, jediny co bylo spatny bylo topeni, zimy nebyly zrovna prijemny. Potom jsem mel Favorita, oproti ty 100 to byl skok a luxus, jelo to lip, topilo hned, blby na nem bylo ze hnil jak ta svine, mel maly rejd a hovno jakou stabilitu, to se 100 jsem zatáčky rezal vic. Po Favorutu jsem si koupil O1 rotacku, kde jsem byl max. spokojeny, hlavne spotřeba i po uprave ba 180 koniku byla perfektni, mel jsem ji 9 let a při bezny udrzbe jsem nic zásadního drahého nikdY neresil, no a protože jsem si poridil rodinu a O1 byla liftback, musel jsem ji prodat a poridit kombi, po uvaze a radach mechaniku i tady na foru jsem se vykaslal na O2 a koupil zase O1 , ale PD 96kw, nechal jsem ji mirne upravit a opet s beznou udrzbou se jen vozim
. Když bych mel ale odpovědět na jerichovu otázku , tak musim rict ze nejradši jsem mel tu S 100, všechno jsem si na ni mohl udelat sam, všechno krasne jednoduchy, proste takova srdcovka

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
-
- Přispěvovatel
Měl jsem vždy štěstí jak na auta, tak i na motorky - nikdy jsem nezůstal nikde stát, pokaždé dojel.
Golf 2 1.6eco - najel jsem 200tkm, v pohodě
Fabia 1 1.9tdi - zatím jsem najel 200tkm a opět pohoda
Ovšem poslední dobou přemýšlím co dál, protože potřebujeme větší kufr (kočár a další serepetičky) a "nová" auta u mne nemají moc důvěry. Všechno min. euro 50, spotřeba tak malá, div palivo v nádrži nepřibývá, ovšem skutečnost jinde, jak tak sleduji po okolí.
Golf 2 1.6eco - najel jsem 200tkm, v pohodě
Fabia 1 1.9tdi - zatím jsem najel 200tkm a opět pohoda
Ovšem poslední dobou přemýšlím co dál, protože potřebujeme větší kufr (kočár a další serepetičky) a "nová" auta u mne nemají moc důvěry. Všechno min. euro 50, spotřeba tak malá, div palivo v nádrži nepřibývá, ovšem skutečnost jinde, jak tak sleduji po okolí.
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
Škodovka 120, jednoduchý a nenáročný auto na začátky. Pak peugeot 205GTI. dokonalá motokára, kam jsem to poslal, tam to jelo. Ale drahý díly a malý. Octa 1 combi, univerzální auto , nízká spotřeba, obr kufr, spolehlivá, levná údržba, jen málo místa na zadních sedačkách, ale tam já nejezdím
. T4 syncro, obrovský auto který vyjedeMOOOOOC.

octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
no ...
první moje byl chrysler 180GS zhnilej na sračku - tak sem se dal do vyvařování a v půlce to vzdal tak šel pod kudlu
pak:
nissan primera p10GT , jelo to jako svině ale chlemtala prodáno skrze náklady na provoz
favorit 88 zabíhací serie
, nehnil a jel moc dobře
favorit combik 93, zhnil ...
opel cadet combi 1,6 D - nejhorší auto co sem kdy měl
fiat tipo 2x 1.9TD , spokojenost
golf 2 1.9TD (tdi) jo byla s ním sranda
A6C4 avant - poslední a zatim nejlepší auto co sem kdy měl
jinak na víc aut sem si nevzpoměl
první moje byl chrysler 180GS zhnilej na sračku - tak sem se dal do vyvařování a v půlce to vzdal tak šel pod kudlu
pak:
nissan primera p10GT , jelo to jako svině ale chlemtala prodáno skrze náklady na provoz
favorit 88 zabíhací serie
, nehnil a jel moc dobře
favorit combik 93, zhnil ...
opel cadet combi 1,6 D - nejhorší auto co sem kdy měl
fiat tipo 2x 1.9TD , spokojenost
golf 2 1.9TD (tdi) jo byla s ním sranda
A6C4 avant - poslední a zatim nejlepší auto co sem kdy měl
jinak na víc aut sem si nevzpoměl
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

-
- Přispěvovatel
Subaru jsou Kary pro Amiky, interiér hrůza, už po 100 tis km se loupou lakováne plastu interiéru, díly nedostupné, jen originál, diesl v zimě zamrzal a skákal jako koza i přes vyhřívaný pal.filtr.jericho-3 píše:A vidíš, a já myslel co je to za káru...
Jsou i pozitiva, propracovany pohon všech kol hlavně zatáčkybi přes naklaněni mě Octavia II v 4x4 nestíhala , ale když zapadnes předníma či zadníma kolama, je s jízdou amen..
Za mě jedině deutsche wagen, kromě Opla samozřejmě
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
-
- Přispěvovatel