E46 vrzání zadní nápravy-Prosím o radu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
E46 vrzání zadní nápravy-Prosím o radu
Ahoj kluci prosím o radu mám podobný problém něco mi také vrže na zadní nápravě nejspíše na řidičové straně.Popíšu to asi takhle,když vyjedu z domu tak auto ani nevrzne,ale jakmile ujedu víc než 5km,tak začne vrzat.Je to slyšitelné jen při jízdě na jedničku(to znamená,že něco začne vrzat,když se zvýší teplota tření,proto to za studena při výjezdu z domu nevrže).Poté co ujedu těch 5 km a vrátím se zpět domů stejnou trasou,tak prostě vrže a vrže je to slyšitelné hlavně při přejezdu nerovností na tu jedničku jinak i na hladké cestě je to slyšitelné,ale méně.Zadní uložení stabilizátoru skontrolováno promazáno.Manžeta na podélném čepu ramene skontrolována-je v dobrém stavu není roztrhlá,takže myslím,že čep by vrzat neměl.Ještě mě tak napadlo mám utržený silentblok diferenciálu mohlo by to v něm vrzat?Díky moc za rady
-
- Aktivista
Tady se clovek dozvi spoustu zajimavych veci:) Propichovat manzetu by me teda fakt nenapadlo:). Jinak ten zakrouzkovany cep je silentblok a manzety tam nenajdes.... Mrkni na ulozeni klece diferaku, u silnejsich motoru pred liftem to tam opravdu praskalo, jestli to bude vrzat to ale nevim, nezazil jsem. Ja osobne bych mrknul na ulozeni podelneho ramena, tak ty silentbloky odchazi a vrzat to muze. Na tom tvym obrazku je to 4